Efficiënt werken met de Visma Advisor integratie

Geplaatst op 04-10-2022 in Productnieuws

Maak kennis met onze nieuwe Visma Advisor koppeling. Met deze CRM-oplossing van Visma Software kan je op efficiënte wijze jouw cliëntbeheer en CRM uitvoeren. Het pakket kent daarnaast nog veel andere mogelijkheden voor jouw practice management en integreert probleemloos met meerdere Visma software-pakketten.

 

Visma Advisor integratie met PinkWeb

 

Beheer gemakkelijk gegevens van jouw cliënten en hun cliëntgebruikers in Advisor en integreer deze soepel met het PinkWeb-portaal. Maak logingegevens van klanten en hun dossier- en accorderingsstromen nog inzichtelijker en beter te beheren. Natuurlijk werken zowel Advisor als PinkWeb volledig in de cloud en volgens de laatste security-standaarden. Zo is jouw kantoorsoftware altijd makkelijk aan te passen is en vooral super veilig!

Wij hebben de nieuwe koppeling met Advisor zo gebouwd dat ook in de toekomst snel nieuwe features kunnen worden toegevoegd. Zo blijft deze oplossing altijd up-to-date en aan te passen aan jouw voortschrijdende behoeften.

 

Visma CRMHub

Visma Advisor is één van de CRM-bronpakketten waarmee de nieuwe Visma CRMHub-oplossing naadloos samenwerkt. En dat zonder meerkosten! Gebruik je Advisor bijvoorbeeld al in combinatie met Yuki, Visionplanner of andere Visma software? Dan kan Advisor eenvoudig worden aangesloten op de Visma CRMHub. Zo wordt jouw cliëntdata eenvoudig en veilig gesynchroniseerd naar alle benodigde plekken.

Vraag de Advisor koppeling gelijk aan
  Meer over de Visma CRMHub