Geslaagd voor tussentijdse audit ISO 27001

Geplaatst op 13-12-2018 in Nieuws

December begon goed voor PinkWeb met het glansrijk doorstaan van de tussentijdse controleaudit voor ISO 27001.

De auditor heeft medewerkers geïnterviewd en processen en maatregelen gecontroleerd. Het oordeel was dat het Information Security Management System (ISMS) naar behoren functioneert. Er waren drie kleine verbeterpunten, waar we meteen mee aan de slag zijn gegaan.

De uitslag van de audit bevestigt dat onze aandacht voor informatiebeveiliging zijn vruchten afwerpt. Volgend jaar sluiten we de driejaarlijkse cyclus af en is het tijd voor de hercertificering. Deze zien we met vertrouwen tegemoet.

Lees meer over onze ISO/IEC 27001:2013

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.