Hoe kies je nu de juiste softwareleverancier?

Geplaatst op 30-08-2017 in Blogs

PinkWeb heeft een whitepaper gepubliceerd waarin uiteen wordt gezet hoe je als accountant de softwareleverancier vindt die bij je past. Een digitaliseringsslag is vaak ingrijpend voor werkprocessen in en cliënten en personeel van een accountantskantoor. Er moet dus goed worden nagedacht over de leverancier die nieuwe software gaat uitrollen.

Accountmanagers bij PinkWeb zagen regelmatig RFI’s, en RFP’s voorbij komen in alle soorten en maten. Dit leidde ertoe dat ze zichzelf de vraag stelden: wat is nou de meest efficiënte manier om bij de juiste aanbieder terecht te komen.

In het whitepaper wordt aan de hand van vier gouden regels uitgelegd wat je moet doen om bij de voor jou juiste software en aanbieder terecht te komen. Of je nu baat hebt bij een klantinteractieplatform of andere software, het document biedt handvatten.

Download het whitepaper nu gratis

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.