Klanten bijeen tijdens introductieochtend PinkWeb

Geplaatst op 28-02-2019 in Nieuws

PinkWeb mocht donderdag 21 februari een groep nieuwe klanten verwelkomen op het kantoor in Amersfoort. Ze kregen een ochtend lang informatie over het succesvol integreren van het samenwerkingsplatform, PinkWeb en de mogelijkheden van Client Online. Wij leerden op onze beurt meer over onze nieuwe klanten.

Op deze manier samenkomen is belangrijk, vindt directeur Jelmer Nieuwenweg. ‘Een succesvolle implementatie van Client Online valt en staat mede met elkaar goed kennen en persoonlijk contact.’ Hij geeft ook aan dat de grootste trends in accountancy draaien om het verzamelen van informatie over je cliënt en als accountant en CFO van de cliënt toegevoegde waarde bieden. Client Online kan in beide een belangrijke rol spelen. ‘De accountant houdt meer tijd over voor advies en om klanten volledig te bedienen. Daarnaast kunnen ze met Client Online steeds effectiever én proactief acteren op data. Je ziet bij accountants dan ook steeds meer investeringen in ICT.

Tijdens de introductieochtend vertelden verschillende afdelingen binnen PinkWeb wat zij voor de klant doen en hoe ze de klanten zullen begeleiden. Van hulp bij implementatie tot optimalisatie van gebruik en support. Ook kwam Marinus Haag van HLB Den Hartog vertellen hoe zij Client Online inzetten. Hij stipte bijvoorbeeld het belang aan van je CRM goed inrichten en mensen enthousiast maken voor een nieuwe manier van werken. Nuttige tips voor nieuwe klanten die nog niet precies weten hoe ze de uitrol moeten aanpakken.

In de toekomst gaan we nog meer introductiedagen organiseren. Ben je geen nieuwe klant, maar wil je hier toch eens bij zijn? Neem dan contact op met je accountmanager.