Maak kennis met de nieuwe Sharepoint koppeling

Geplaatst op 19-05-2022 in Productnieuws

Visma | PinkWeb heeft een koppeling ontwikkeld tussen het PinkWeb klantenportaal voor accountancy en het veelgebruikte Sharepoint. Met deze nieuwe, krachtige integratie ontsluit je Sharepoint op een makkelijke en veilige manier naar klanten. Je uploadt documenten vanuit het Sharepoint dossier in het portaal én de klant kan dit andersom ook doen.

 

Hoe werkt de Sharepoint koppeling?

We hebben de Sharepoint koppeling zo efficiënt mogelijk gemaakt. Wanneer je een document uploadt in het Sharepoint-dossier van een klant, selecteer je zelf of dit document ook zichtbaar moet zijn in het PinkWeb portaal. Kies je hiervoor, dan staat het document meteen in het PinkWeb dossier. Je klant krijgt hier automatisch bericht van.

En om de koppeling helemaal compleet te maken, werkt hij ook andersom. Je klant kan via het portaal een document uploaden dat vervolgens direct in Sharepoint terecht komt. Ook ondertekende documenten kunnen na goedkeuring via de koppeling in het Sharepoint dossier worden teruggeplaatst.

Waarom een koppeling met Sharepoint?

Het Microsoft platform Sharepoint wordt de laatste jaren door steeds meer accountancy professionals gebruikt als DMS-systeem. Hier wilden we op inspelen, want we geloven bij Visma | PinkWeb in best of breed en efficiency. De accountancy professional moet elk pakket dat hij gebruikt kunnen aansluiten op ons portaal. Het PinkWeb portaal heeft al jaren koppelingen met alle bekende DMS-systemen in de accountancy. Sharepoint hieraan toevoegen is een logische stap.

Met de Sharepoint koppeling werk je extra veilig, omdat je documenten binnen beveiligde omgevingen blijven. Daarnaast behaal je maximale efficiency: het is niet meer nodig om handmatig documenten te uploaden in het portaal of uit te zoeken welke bestanden de klant heeft geüpload. De koppeling werkt bovendien in de online omgeving én de mobiele app.

Ook voor PinkWeb Document Sharing

De nieuwe Sharepoint-koppeling werkt voor ook voor PinkWeb Document Sharing. Dat is goed nieuws voor bedrijven die werken in Sharepoint en zoeken naar een efficiënte manier om documenten te delen met hun relaties. Veel veiliger dan e-mail, super makkelijk en zonder hoge extra kosten.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.