Maak nu gebruik van de nieuwe Hyarchis koppeling

Geplaatst op 27-07-2023 in Productnieuws

PinkWeb heeft een nieuwe koppeling! Gebruik nu Hyarchis voor je Document Management oplossing in de cloud en volledig geïntegreerd in je vertrouwde PinkWeb-omgeving. Door deze oplossing hoef je niet meer te schakelen tussen verschillende systemen, maar zet je deze eenvoudig (en veilig) over tussen PinkWeb en Hyarchis.

 

Delen in Hyarchis

Snel documenten delen met je cliënten? Opslaan van de verwerkte documenten in je externe dossier? Dit is nu mogelijk met de nieuw ontwikkelde koppeling met het veelgebruikte pakket Hyarchis voor documentbeheer. Veilig en snel, en natuurlijk in de cloud dus makkelijk in te stellen en uit te breiden.

 

Volledig geïntegreerd in PinkWeb

De werking is zeer gebruiksvriendelijk, want je kunt per document aangeven of het gedeeld moet worden met PinkWeb. Ook aan het wel of niet tonen van de dossiermappen via de koppeling is gedacht. Dit stel je eenvoudig in middels het beperken van de maprechten, indien gewenst per cliënt en per map afzonderlijk.

 

Interesse?

Vraag de Hyarchis koppeling gelijk aan via de App Store of neem contact op met onze support afdeling via support@pinkweb.nl of 033-7501334. Zij staan altijd voor je klaar om je verder op weg te helpen.