Makkelijker met AI documenten laten ondertekenen vanuit Sharepoint

Geplaatst op 21-03-2023 in Productnieuws

PinkWeb presenteert met trots de Signing Hub voor Sharepoint: de makkelijkste en snelste manier om documenten te laten ondertekenen. Maak je gebruik van Sharepoint, dan kun je nu met de Signing Hub je ondertekenproces automatiseren door slim gebruik van AI en machine learning. Zo werk je sneller, veiliger en minder foutgevoelig.

 

Makkelijker dan ooit documenten laten ondertekenen vanuit Sharepoint

 

Met de Signing Hub faseren we zoveel mogelijk handmatige acties uit. De tool bepaalt en herkent zelf het documenttype, voor welke klant het document is bestemd en over welke periode het gaat. Hiervoor maken we gebruik van AI en Machine Learning technologie.

Accountants hoeven gegevens niet meer zelf in te vullen. Zo besparen ze tijd en voorkomen ze fouten. Oftewel: efficiënter én veiliger werken.  Bovendien wordt het programma steeds slimmer naarmate het meer wordt gebruikt en komen ondertekende en aangeleverde documenten automatisch terug in Sharepoint. Zo is de cirkel rond.

Meer over het ontstaan van de Signing Hub

 

Vanaf nu te gebruiken

De Signing Hub is vanaf nu beschikbaar voor iedereen die Sharepoint gebruikt. De tool kan als add-on worden toegevoegd aan je bestaande Sharepoint-integratie. Zet het vinkje ‘Signing Hub’ aan om een document te laten ondertekenen door je klant. Wij doen de rest. In de toekomst zal de Signing Hub ook beschikbaar worden voor andere dossierkoppelingen.
Vraag direct aan via de App Store