Meld je aan voor de PinkWeb Sessions!

Geplaatst op 02-03-2020 in Nieuws

Als accountant ben je goed in je vak. Jouw kantoor is het beste kantoor binnen de Nederlandse landsgrenzen. Dat weet jij, maar hoe breng je dit over aan je klanten en potentiële nieuwe klanten?

Na een succesvolle eerste editie organiseert PinkWeb op 10 maart opnieuw de PinkWeb Sessions. Samen met een groep accountancy professionals stappen we een dag uit onze comfortzone.

 

 

In het historische theater Walhalla werken we onder de energieke begeleiding van Gert Jakobs aan jouw elevator pitch. Je krijgt vervolgens letterlijk een podium om deze ten gehore te brengen. We bieden je in deze unieke setting de kans om je perspectief te veranderen en eens buiten de lijntjes te kleuren. Stel jezelf de vraag: ‘Wat heb ik nou écht te bieden?’ en verkoop dit. De beste pitch ontvangt een mooie prijs.

Nadat we in de rol van de salestijger zijn gekropen, gaan we de nuance aanbrengen. Want past deze rol nou wel bij jou als accountant? Dit bespreken we tijdens een roundtable in Hotel New York onder begeleiding van salestrainer Josef Stevens. Kun je als accountant zowel een salespersoon als een trusted advisor zijn? Welke rol speelt sales in de toekomst in de accountancy branche?