Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse

Geplaatst op 01-03-2023 in Productnieuws

PinkWeb presenteert een nieuwe integratie met de CRM cloudsoftware van AdminPulse (by Visma Syneton). Met deze integratie kunnen administratie- en accountantskantoren hun klantgegevens vastleggen in AdminPulse en synchroniseren deze gegevens tegelijkertijd naadloos met PinkWeb. Snel, makkelijk en veilig.

 

Nieuwe integratie PinkWeb en AdminPulse

 

Je werkt dankzij deze koppeling altijd automatisch met kloppende informatie én voorkomt tijdrovend handmatig invoerwerk, met het risico op fouten en zelfs datalekken.

Over PinkWeb en AdminPulse

Met PinkWeb kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden. AdminPulse helpt accountants met het managen van processen. Je houdt regie en controle omdat complexe processen en workflows makkelijker en inzichtelijker worden. Ook ben je automatisch compliant met constant wijzigende wet- en regelgeving.

Vraag de AdminPulse koppeling gelijk aan in de App Store

 

CRMHub

Je kunt deze integratie ook gebruiken in combinatie met de nieuwe CRMHub. Je kiest zelf je bronpakket voor CRM-gegevens en verbindt deze met de CRMHub aan je andere werkpakket(ten). Zo werk je in al je software op basis van up-to-date CRM-gegevens. De CRMHub werkt al met Yuki, VisionPlanner en PinkWeb. AdminPulse sluit zich nu aan in dit rijtje.

We bouwen samen met veelgebruikte Visma-oplossingen een compleet geautomatiseerde CRM-oplossing voor accountants. Oftewel: de Connected Experience voor Accountants in de praktijk. Jij bepaalt welke software je gebruikt, wij bieden je alle voordelen van integratie en samenwerking.

Meer info over de CRMHub