Nieuwe koppeling met Alure CRM

Geplaatst op 07-07-2022 in Productnieuws

Gebruik jij het PinkWeb portaal en Alure CRM naast elkaar? Dan hebben we een mooie ontwikkeling voor je. We hebben een nieuwe integratie tussen ons portaal en de CRM-module van Alure. De koppeling is nu sneller dan ooit en we bieden meer mogelijkheden op gebied van user management.

Slimme en krachtige integraties zijn bij Visma | PinkWeb een speerpunt. We focussen op het bouwen van nieuwe en verbeteren van bestaande integraties. Het verbeteren van de koppeling met het CRM-pakket van Alure was een veelgehoorde wens van onze klanten.

 

Jouw voordelen

Met deze koppeling is het handmatig invoeren van CRM-gegevens in het PinkWeb portaal verleden tijd. Je kunt je volledige portaal inrichten op basis van de gegevens in je Alure CRM. Is je bronpakket op orde? Dan is de informatie in het portaal dat ook.

De nieuwe integratie met Alure CRM is razendsnel. Wijzigingen in CRM-data worden binnen een minuut gesynchroniseerd met het PinkWeb portaal. Zo kun je snel verder werken met een betrouwbare en volledig up-to-date set aan gegevens.

Ook hebben we de functionaliteit verrijkt op gebied van user management. Je kunt nu klanten en gebruikers via de koppeling verwijderen door ze in Alure op ‘vervallen’ te zetten.

 

Nieuwe technologie

De koppeling met Alure CRM is gemaakt met nieuwe, moderne technologie. Hierdoor is de integratie extra stabiel, veilig en beter te beheren. Zo kunnen we de koppeling op afstand aanpassen en functionaliteit toevoegen.

In de nabije toekomst zullen we nog veel meer aandacht besteden aan nieuwe én bestaande koppelingen. Zo werken we continu aan het uitbreiden en verbeteren van ons portaal, zodat het nog beter past in jouw werkprocessen.

 

Bekijk alle PinkWeb koppelingen