PinkWeb bij de Amstel Gold Race 2019

Geplaatst op 07-05-2019 in Medewerkers

PinkWeb deed zaterdag 20 april namens team Jumbo-Visma mee aan de toerversie van de Amstel Gold Race. We werden vertegenwoordigd door onze product owner Marc Reinders, consultant Arjan Roelofs en directeur Jelmer Nieuwenweg.

De drie mannen startten ’s ochtends om half 10 in Valkenburg en legden vervolgens allemaal 100 kilometer af door het heuvelachtige Zuid-Limburgse landschap.

Er zijn die zaterdag maar liefst 1129 hoogtemeters overwonnen. De tocht liep onder andere over de Geulhemmerberg, de Maasberg en de beroemde (en voor sommigen beruchte) Cauberg. ‘Een pittige tocht’, zegt Arjan namens het team. ‘Maar wat was het leuk om mee te doen. We hadden geluk met het prachtige weer en de sfeer was fantastisch.’

Team PinkWeb was rond 15.00 uur binnen en keerde, na een welverdiend biertje, moe maar voldaan terug naar huis. We zijn als bedrijf erg trots op ‘onze mannen’. We willen ook Visma bedanken voor de mogelijkheid om mee te doen aan deze toertocht. In de toekomst volgen er hopelijk nog meer sportieve uitdagingen.