PinkWeb en Sdu enthousiast over verdere samenwerking

Geplaatst op 07-04-2023 in Nieuws

PinkWeb en Sdu verlengen de samenwerking voor ten minste drie jaar. De door PinkWeb ontwikkelde CRMHub speelt een belangrijke rol in het innovatieve adviesproduct Taxvice van Sdu. De hub synchroniseert gegevens uit alle CRM-systemen van de klant met Taxvice, zodat gegevens maar op één plek moeten worden ingevoerd of bewerkt.

 

PinkWeb en Sdu enthousiast over verdere samenwerking

 

PinkWeb ondersteunt Sdu al sinds de opstartfase van Taxvice met optimale CRM-integraties. Als marktleider in de accountancy hebben we ruime ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van slimme integraties met de meest gebruikte software voor accountants en belastingadviseurs. Deze kennis hebben we ingezet om de CRMHub te ontwikkelen.

Onze CRMHub zorgt voor een naadloze integratie tussen het CRM-pakket van de klant en  Taxvice. Zo kunnen klanten snel, efficiënt en veilig hun CRM-gegevens synchroniseren, zonder ingewikkelde maatwerk-integraties. Geen zorgen over onderhoud, veiligheid, storingen of onverwachte kosten.

Bovendien bespaart geautomatiseerde synchronisatie van CRM-gegevens veel tijd – je hoeft geen gegevens handmatig in te voeren of aan te passen – en voorkom je fouten die soms nou eenmaal worden gemaakt bij handwerk. Zo werk je beter, veiliger en sneller.

Meer over de CRMHub

Renushka Abbott - Product manager Taxvice van Sdu

Proactief advies dankzij de juiste klantdata en actuele wet- en regelgeving is cruciaal voor onze klanten. Door de krachten te bundelen met PinkWeb helpen we klanten om in het adviesproces eenvoudiger en op het juiste moment gebruik te maken van hun eigen klantdata, ongeacht de CRM-software die de klant gebruikt. Dit heeft als grote voordeel dat er geen advieskansen worden gemist en we klanten nog beter helpen in de verdere digitalisering van hun praktijk.

Renushka Abbott

Sdu

Met het verlengen van de samenwerking tussen PinkWeb en Sdu blijven we ons inzetten om Taxvice-klanten de best mogelijke integraties tussen hun CRM-pakket en Taxvice te bieden.