PinkWeb en Twinfield gecertificeerd partners

Geplaatst op 13-08-2019 in Nieuws

Softwareleverancier Twinfield en PinkWeb zijn gecertificeerde partners geworden. Onze partnermanager Marcel Janssen nam het officiële certificaat in ontvangst. We ontzorgen klanten al jaren met de gezamenlijke koppeling van Twinfield Boekhouden naar Client Online.

Ons innovatieve klantenportaal Client Online ondersteunt honderden accountancy organisaties bij het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden in relatie tot hun cliënten. Het faciliteert online samenwerking en communicatie tussen het kantoor, zijn klanten en uitvragende partijen. Kantoren houden hierdoor tijd over om klanten proactief te begeleiden en te helpen excelleren in hun vak.

Dankzij de koppeling met Twinfield wordt het online samenwerken voor accountancy professionals zelfs nog makkelijker gemaakt. De integratie met Twinfield Boekhouden zorgt ervoor dat informatie automatisch wordt gesynchroniseerd en gegevens niet meer handmatig hoeven te worden ingevoerd in Client Online.

Met het certified partnership bevestigen PinkWeb en Twinfield het belang van een goede samenwerking en de intentie om gezamenlijk continu te blijven verbeteren.

‘De koppelingen tussen Twinfield en partners als PinkWeb zijn heel belangrijk voor ons’, stelt Wolters Kluwer, het moederbedrijf van Twinfield. ‘Met een goede connectiviteit kunnen accountants en ondernemers beter samenwerken en meer uit de boekhouding halen.’ Met inmiddels meer dan 300 partnerkoppelingen is Twinfield toonaangevend in de online boekhoudbranche in Nederland.

PinkWeb is halverwege 2018 overgenomen door de Visma Group, maar blijft een zelfstandige entiteit binnen Visma. We geloven in de best-of-breed filosofie. Daarom koppelen we met meer dan 50 partijen en streven we er altijd naar om de samenwerking met bestaande en nieuwe partners te verbeteren.