PinkWeb en Visionplanner bieden complete oplossing voor middelgrote jaarrekening

Geplaatst op 25-04-2023 in Productnieuws

SBR Assurance is beschikbaar in PinkWeb en hiermee bieden we samen met Visionplanner een complete oplossing voor de middelgrote jaarrekening. Van het opstellen van de jaarrekening tot aan het indienen bij de KvK: de accountant blijft voor het volledige proces binnen PinkWeb en Visionplanner. Veilig, makkelijk en vertrouwd.

 

PinkWeb en Visionplanner bieden complete oplossing voor middelgrote jaarrekening

 

PinkWeb introduceerde recent SBR Assurance in de eigen online omgeving. Dit betekent dat je als accountant zonder uitstapjes naar externe tools de verklaring bij de jaarrekening digitaal ondertekent met je persoonsgebonden beroepscertificaat. Zo werk je efficiënter, omdat SBR Assurance onderdeel is van één soepele documentenstroom.

 

Integratie Visionplanner en PinkWeb

Met Visionplanner Compilation haal je een totaaloplossing voor de jaarrekening in huis voor klanten in alle soorten en maten. Je kunt als accountant makkelijk en snel voor middelgrote ondernemingen een jaarrekening opstellen én via SBR deponeren. Dankzij de samenwerking met PinkWeb regel je ook de accountantsverklaring digitaal in de cloud en is dit proces helemaal compleet.

Hoe werkt het? Je stelt in Visionplanner Compilation met een paar muisklikken de jaarrekening op, inclusief de controleverklaring die je als accountant moet afgeven voor middelgrote jaarrekeningen. Via de naadloze integratie gaat dit naar PinkWeb, waar je het direct kunt ondertekenen met je beroepscertificaat. Er gaat een automatisch signaal naar de ondernemer voor goedkeuring. Zodra de jaarrekening is goedgekeurd, stuurt PinkWeb de jaarrekening met getekende controleverklaring rechtstreeks naar de KvK.

 

Visionplanner Compilation proces naar PinkWeb ondertekening

 

Connected Experience voor Accountants

Visionplanner en PinkWeb zijn allebei partners in de Visma Connected Experience voor accountants. Deze samenwerking maakt het mogelijk om snel tussen Visma producten te schakelen en gebruik te maken van elkaars innovatieve technologie en specialisten. Hiermee creëren we flexibiliteit en automatiseren we zoveel mogelijk handmatige handelingen, zodat de accountant zich kan focussen op zijn klant.

Bekijk alle koppelingen met Visionplanner