PinkWeb lanceert CRMHub met Yuki

Geplaatst op 04-09-2023 in Productnieuws

De innovatieve CRMHub, die eerder dit jaar succesvol van start ging met aansluitingen op PinkWeb en VisionPlanner, is nu uitgebreid met ondersteuning door Yuki, de leidende boekhoudsoftware binnen Nederland en de Visma-familie.

 

 

Daarmee wordt de waarde, die het gebruik van de CRMHub biedt voor accountants- en administratiekantoren, nog groter. De CRMHub zorgt ervoor dat je klantgegevens, vastgelegd in je CRM-systeem, naadloos worden gesynchroniseerd met je klantenportaal (PinkWeb), je rapportagepakket (VisionPlanner) en je boekhoudsoftware (Yuki). Eén bron van data die veilig en foutloos wordt gesynchroniseerd naar meerdere pakketten.

Nu al is het mogelijk om alle belangrijkste CRM-bronpakketten te gebruiken in combinatie met de CRMHub. De CRMHub is een open systeem en daarmee flexibel en met meerdere pakketten inzetbaar.

Bekijk al onze CRM-oplossingen

 

Nieuwsgierig geworden?

Kantoor van de Mortel is in ieder geval al overtuigd! In onderstaande video vertellen zij over de  innovatieve werking en vele voordelen van het gebruik van de CRMHub. Wil je meer informatie ontvangen, een medewerker van PinkWeb spreken over dit product of een demo aanvragen?

Vraag de CRMHub aan