PinkWeb lanceert CRMHub met Yuki

Geplaatst op 04-09-2023 in Productnieuws

De innovatieve CRMHub, die eerder dit jaar succesvol van start ging met aansluitingen op PinkWeb en VisionPlanner, is nu uitgebreid met ondersteuning door Yuki, de leidende boekhoudsoftware binnen Nederland en de Visma-familie.

 

 

Daarmee wordt de waarde, die het gebruik van de CRMHub biedt voor accountants- en administratiekantoren, nog groter. De CRMHub zorgt ervoor dat je klantgegevens, vastgelegd in je CRM-systeem, naadloos worden gesynchroniseerd met je klantenportaal (PinkWeb), je rapportagepakket (VisionPlanner) en je boekhoudsoftware (Yuki). Eén bron van data die veilig en foutloos wordt gesynchroniseerd naar meerdere pakketten.

Nu al is het mogelijk om alle belangrijkste CRM-bronpakketten te gebruiken in combinatie met de CRMHub. De CRMHub is een open systeem en daarmee flexibel en met meerdere pakketten inzetbaar.

Bekijk al onze CRM-oplossingen

 

Nieuwsgierig geworden?

Kantoor van de Mortel is in ieder geval al overtuigd! In onderstaande video vertellen zij over de  innovatieve werking en vele voordelen van het gebruik van de CRMHub. Wil je meer informatie ontvangen, een medewerker van PinkWeb spreken over dit product of een demo aanvragen?

Vraag de CRMHub aan

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.