PinkWeb ontvangt zilveren predicaat van SBR Banken

Geplaatst op 20-07-2017 in Nieuws

PinkWeb kreeg tijdens de Accountancy Expo 2017 een zilveren predicaat van SBR Banken. We mogen deze eretitel dragen omdat dit jaar in Client Online 100 berichten via SBR zijn aangeleverd bij de aangesloten banken.

In 2012 ontving PinkWeb al het bronzen certificaat. Jelmer Nieuwenweg, directeur van PinkWeb, is trots dat het aantal via SBR verzonden documenten sindsdien is gestegen. ‘We gaan het komende jaar extra ons best doen om deze stroom voor ieder kantoor te activeren. We hopen dat zo het aantal documenten nog verder gaat stijgen. Volgend jaar willen we het platina predicaat behalen!’

SBR Banken geeft de predicaten aan intermediairs die een bepaald aantal berichten via SBR Banken hebben aangeleverd. Bij vijfhonderd en duizend berichten wordt respectievelijk het gouden en platina predicaat uitgereikt.

Intermediairs moeten aantoonbaar kredietrapportages van voldoende kwaliteit, zowel technisch als inhoudelijk, via SBR hebben aangeleverd bij de aangesloten banken.

SBR staat voor ‘Standard Business Reporting’, in het Nederlands ‘Standaard Bedrijfsrapportages’. Met SBR worden financiële gegevens van ondernemers en ondernemingen digitaal en gestandaardiseerd aangeleverd bij de bank en andere partijen. Het doel van SBR is de aanlevering van rapportages vereenvoudigen en zo het proces versnellen.

Neem contact op