PinkWeb Product Update – Augustus 2023

Geplaatst op 24-08-2023 in Productnieuws

PinkWeb is continu in beweging. Nieuwe integraties, updates in bestaande functionaliteiten of ‘gewoon’ bugfixes: we nemen jou graag mee in wat we allemaal doen. Elke maand geven we je een update van de mooie en belangrijke updates in onze oplossingen. Vandaag in de spotlight: onze nieuwe koppeling en er komt een nieuwe module aan…

 

PinkWeb Product Update banner

 

Hyarchis koppeling

Maak je gebruik van Hyarchis voor documentbeheer? Dan is onze nieuwe koppeling met Hyarchis onmisbaar voor jouw organisatie. Met deze nieuwe koppeling deel je veilig en snel documenten met je klanten. De in PinkWeb verwerkte documenten kan je makkelijk automatisch laten opslaan in Hyarchis.

Lees meer en bekijk hoe de demo werkt

 

Accorderingsrechten kantoorgebruikers

De instellingen voor de accorderingsrechten van kantoorgebruikers staan nu in de nieuwe lay-out. We hebben het overzicht voor je verbeterd waardoor het een stuk overzichtelijker is geworden. Geen lange lijsten met documenttypes meer, maar per documentgroep een uitklap-menu. Kijk onder Accordering ->Instellingen ->Accorderingsrechten hoe je gemakkelijk alles kunt instellen.

Rechten per kantoorgebruiker

 

Promotie authenticator

De promotie voor het gebruik van een authenticator bij het inloggen hebben we verwijderd. Na onderzoek bleek dat veel gebruikers het extra scherm na het inloggen erg vervelend vonden.
Wil je graag dat je klanten een authenticator gaan gebruiken bij het inloggen en accorderen? Dan kunnen we voor jouw organisatie een campagne via WalkMe starten. Je klanten die nog geen authenticator gebruiken worden dan na het inloggen geïnformeerd over de voordelen van een authenticator. Neem contact met ons op via support@pinkweb.nl als je hier meer over wilt weten.

 

Nieuwe module

We zijn bezig met een nieuwe module die Formulier gaat vervangen. Op het moment zijn we druk met de ontwikkeling en het testen van deze nieuwe efficiëntere en makkelijkere module. Hou onze mailings in de gaten voor alle updates!

 

Extra hulp in PinkWeb

Er is nu een aantal nieuwe oplossingen beschikbaar om jou en je klanten te helpen in PinkWeb.:

  • Er is een helpknop met uitleg bij SBR Assurance over het selecteren van de ondertekenpartner
  • Er is een nieuwe training “Hoe je beheer je Dossier” beschikbaar. In deze training leer je onder anderen hoe je nieuwe mappen moet aanmaken, hoe je mappen tijdelijk kunt delen en hoe je bijvoorbeeld de toegangsrechten van mappen instelt.

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.