PinkWeb Product Update – Januari 2023

Geplaatst op 26-01-2023 in Productnieuws

PinkWeb is continu in ontwikkeling. Of het nou gaat om een nieuwe integratie, een update in bestaande functionaliteit of ‘gewoon’ een bugfix: we nemen jou graag nog meer mee in wat we allemaal doen. In de PinkWeb Product Update vind je daarom iedere maand een selectie van mooie en belangrijke updates in onze oplossingen.

 

PinkWeb Product Update

 

PinkWeb in 2023

Wat kun jij in 2023 verwachten van PinkWeb? Het komende jaar gaan we weer veel realiseren. Denk aan betalen via iDeal in PinkWeb of SBR Assurance in PinkWeb zonder extra ondertekensoftware.

Wil je weten wat we nog meer gaan doen?

Lees dan hier verder

 

Aanpassingen publicatiestuk, concept en definitieve jaarrekening

De documenttypes die verbonden zijn aan de jaarrekening (publicatiestuk, concept en definitief), hebben ieder een eigen uniek id gekregen, in plaats van één id met subtype. Hierdoor is het nu mogelijk om:

  • In het Overzicht Accordering te filteren op publicatiestuk, conceptjaarrekening en definitieve jaarrekening en;
  • Voor gebruikers (zowel cliënt- als kantoor-) per documenttype afzonderlijk accorderingsrechten in te stellen.

 

Aanpassingen publicatiestuk, concept en definitieve jaarrekening

 

Nieuwe taxonomieën

De Nederlandse Taxonomie NT17 en de Financierentaxonomie FT17 zijn geïmplementeerd. De NT17 wordt gebruikt voor het uitwisselen van gegevens met de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. De FT17 wordt gebruikt voor het uitwisselen van gegevens met banken.

 

Extra hulp in PinkWeb

Er is een aantal nieuwe oplossingen beschikbaar om jou en je klanten te helpen in PinkWeb.

  • In het helpmenu staat er voor kantoorgebruikers een link naar de Toolkit op de serviceomgeving.
  • Voor cliëntgebruikers die een pincode nodig hebben voor het wijzigen van gegevens is er nu uitleg over waar en hoe je deze pincode kunt vinden.

 

Bestanden eenvoudig delen?

Heb jij je klantdossiers in een mappenstructuur op je netwerkschijf staan? Dan is het mogelijk om deze te koppelen met het dossier in PinkWeb. Je kan dan heel eenvoudig bestanden delen met je klanten. Jouw klanten kunnen met deze koppeling ook bestanden met jou delen.

Lees hier alles over deze koppeling

 

30% korting in onze App Store

We beginnen het jaar goed, want van 16 januari tot en met 31 januari geven wij 30% korting op alle integraties in onze App Store. Een mooi moment om door middel van koppelingen je software nog beter aan te sluiten op PinkWeb. We hebben koppelingen met uiteenlopende CRM-pakketten, dossier-systemen, fiscale pakketten en nog veel meer.

Kijk hier voor al onze integraties