PinkWeb Product Update – Juli 2023

Geplaatst op 27-07-2023 in Productnieuws

PinkWeb is continu in beweging. Nieuwe integraties, updates in bestaande functionaliteiten of ‘gewoon’ bugfixes: we nemen jou graag mee in wat we allemaal doen. Elke maand geven we je een update van de mooie en belangrijke updates in onze oplossingen. Vandaag in de spotlight: SBR Assurance, PKI-certificaat en Producttrainingen in PinkWeb.

 

PinkWeb Product Update banner

 

SBR Assurance van PinkWeb gebruiken

Vanaf nu kun je PinkWeb instellen als ondertekenpartner voor SBR Assurance. Onder Accordering -> Instellingen -> Ondertekenen -> SBR Assurance kan je PinkWeb kiezen om in je eigen PinkWeb omgeving te kunnen ondertekenen.

Onze eigen oplossing is veilig, makkelijk, efficiënt, voordelig en volledig in de cloud. Om gebruik te maken van onze oplossing heb je een token (HSM) in de cloud nodig. Wij ondersteunen cloud HSM van KPN.

Hoe je een cloud HSM kunt aanvragen of hoe je het bestaande beroepscertificaat kunt overzetten naar de cloud lees je hier ?

Bekijk de SBR Assurance demo

PKI-certificaat

We zien dat veel PKI-certificaten in september en oktober verlopen. Wij informeren je per mail 2 maanden vóór het verlopen van het certificaat. Zorg voor tijdige vernieuwing van het PKI-certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat wij documenten via Digipoort bij de Belastingdienst en KvK mogen afleveren.

Het certificaat vervang je via Accordering -> Instellingen -> Digipoort.

Let op! Heb je meerdere vestigingen? Dan moet je het certificaat voor alle vestigingen afzonderlijk vervangen. Kom je er niet uit? Mail naar support@pinkweb.nl of bel ons op 033-750 1334 en we helpen je graag verder.

PinkWeb - PKI certificaat verlengen

 

Twitter widget

Door een wijziging in het beleid van Twitter werkt de Twitter widget niet meer. Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt om de Twitter widget op het dashboard uit te schakelen. De social media link naar Twitter blijft wel bestaan.

 

Nieuw: Documenten automatisch op de status verwerkt zetten

Wil je dat documenten automatisch op verwerkt worden gezet? De PinkWeb Document Assistent regelt dit voor je. Neem contact met ons op zodat we dit voor jouw omgeving kunnen activeren.

 

Twee nieuwe producttrainingen

Wist je dat we nu online producttrainingen aanbieden? We hebben 2 nieuwe trainingen gelanceerd. Handig als je een nieuwe collega krijgt die met ons platform gaat werken!

In deze nieuwe trainingen vertellen we hoe je een nieuwe cliënt en een nieuwe cliëntgebruiker aanmaakt. Uiteraard wijzen we je op de best practices.

De trainingen zijn te vinden onder het vraagteken rechtsboven. Er wordt hard gewerkt om nog meer trainingen te ontwikkelen.

PinkWeb Producttraining