PinkWeb Product Update – September 2023

Geplaatst op 27-09-2023 in Productnieuws

PinkWeb is continu in beweging. Nieuwe integraties, updates in bestaande functionaliteiten of ‘gewoon’ bugfixes: we nemen jou graag mee in wat we allemaal doen. Elke maand geven we je een update van de mooie en belangrijke updates in onze oplossingen. Vandaag in de spotlight: online trainen van nieuwe kantoorgebruikers, je eigen huisstijl gebruiken en kom je naar ons webinar over SBR Assurance.

 

PinkWeb Product Update banner

 

Support

Online trainen van nieuwe kantoorgebruikers

Het wegwijs maken van je nieuwe collega’s in PinkWeb hoef je zelf niet meer te doen. We hebben hiervoor online trainingen beschikbaar gesteld. Je nieuwe collega’s worden in PinkWeb op een interactieve manier getraind. Wil je weten hoe het werkt? Klik dan in PinkWeb op het vraagteken en ga naar Online training.

 

Mobile app

Notificaties

Op de achtergrond wordt hard gewerkt aan de stabiliteit van onze mobiele app. We hebben de betrouwbaarheid van de notificaties aangepakt. Een aantal problemen veroorzaakte dat de notificaties niet altijd werden verstuurd maar dit is nu opgelost.

 

 

Webinar

SBR Assurance

Op 12 oktober organiseert PinkWeb een webinar over SBR assurance. Hierin vertelt Marvin Jansen jou meer over SBR assurance én hoe dit naadloos geïmplementeerd is in het PinkWeb platform.

Schrijf je nu in

 

 

Tips & trucs

Je eigen huisstijl gebruiken

Zou je graag je eigen bedrijfslogo willen gebruiken? Heb je een mooie achtergrond die je als header wilt gebruiken? PinkWeb kan je zo aanpassen dat jij als bedrijf herkenbaar bent voor je klanten. Ga direct aan de slag!

 

Heb je vragen? Stel ze aan ons via support@pinkweb.nl of 033-7501334

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.