PinkWeb Product Update – maart 2023

Geplaatst op 23-03-2023 in Productnieuws

PinkWeb is continu in ontwikkeling. Of het nou gaat om een nieuwe integratie, een update in bestaande functionaliteit of ‘gewoon’ een bugfix: we nemen jou graag nog meer mee in wat we allemaal doen. In de PinkWeb Productupdate vind je daarom iedere maand een selectie van mooie en belangrijke updates in onze oplossingen.

 

PinkWeb Product Update

 

Werk efficiënter met PinkWeb

Efficiency is één van onze belangrijkste aandachtspunten. Met PinkWeb willen we zoveel mogelijk automatiseren, zodat je minder tijd kwijt bent aan handmatige handelingen. Je houdt tijd over voor je klanten, bespaart kosten en je riskeert ook nog eens minder fouten, waardoor je veiliger en betrouwbaarder werkt. In deze productupdate lichten we ontwikkelingen uit die bijdragen aan efficiency.

 

AdminPulse koppeling

PinkWeb heeft een koppeling gemaakt met AdminPulse, een workflow-pakket van Visma Syneton. Met deze koppeling is het mogelijk om de CRM-data uit AdminPulse te synchroniseren met PinkWeb. Snel, makkelijk en veilig. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag deze koppeling direct aan via onze App Store.

 

Documenten inplannen

Met onze inplanmodule kun je documenten inplannen voor je medewerkers. Op die manier krijgen je medewerkers automatisch een herinnering dat er een document moet worden klaargezet voor een klant. We helpen je graag om alles uit deze functionaliteit te halen. Zo kunnen we in één keer een document inplannen voor een grote groep klanten. Neem contact op met onze supportafdeling via support@pinkweb.nl, zij kijken graag met je mee!

 

XBRL in hoofdletters

Bij het handmatig plaatsen van documenten in PinkWeb mag de extensie van de XBRL uit hoofdletters bestaan. Dit scheelt een extra handeling wanneer een XBRL-document uit een extern pakket komt, waarin standaard de extensie in hoofdletters staat. Let op: dit geldt niet voor publicatiestukken, omdat de KvK geen hoofdletters accepteert in de bestandsnaam en extensie.

 

Signing Hub

PinkWeb Signing Hub: de makkelijkste en snelste manier om documenten te laten ondertekenen. Maak je gebruik van Sharepoint, dan kun je nu met de Signing Hub je ondertekenproces automatiseren door slim gebruik van AI en machine learning.

Je hoeft alleen een document klaar te zetten in Sharepoint. Signing Hub herkent zelf het documenttype, voor welke klant het document is bestemd en over welke periode het gaat.

Lees hier verder hoe dit werkt en hoe je Signing Hub aanzet!

 

ISAE3402

Het uitbesteden van (IT-)processen is handig, maar brengt ook risico’s met zich mee. Hoe weet je zeker dat ook bij externe partijen de informatiebeveiliging wordt gewaarborgd? Het antwoord: een ISAE3402 certificaat. Wij kunnen met trots meedelen dat we nu in bezit zijn van zo’n certificaat. Ontdek in dit artikel wat dit betekent en waarom het belangrijk is!

Extra hulp in PinkWeb

Er is een aantal nieuwe oplossingen gemaakt om jou en je klanten te helpen in PinkWeb.

  • Bij het uploaden van een PKIoverheid-certificaat wordt de kantoorgebruiker erop gewezen dat het certificaat per vestiging moet worden geüpload.
  • Engelstalige kantoor- en cliëntgebruikers worden naar de Engelstalige service-omgeving gestuurd als ze op het vraagtekenicoon voor het menu klikken.
  • Voor kantoorgebruikers is er een link naar het installatiebestand van Teamviewer beschikbaar in het Help-menu.

 

Nieuwsgierig hoe andere kantoren efficiënt werken met goede software?

Door efficiënt te werken houdt Green Accountants meer tijd over om het doen wat zij het liefste willen: ondernemers adviseren en ontzorgen.

Lees hier het interview met Green Accountants