PinkWeb wordt Visma | PinkWeb

Geplaatst op 13-04-2021 in Nieuws

PinkWeb gaat vanaf vandaag verder als Visma | PinkWeb. Een belangrijke stap waarmee we onze verbondenheid laten zien aan Visma en onze zusterbedrijven. Samen staan we sterker. Wel blijven we een onafhankelijk opererende organisatie. We bepalen zelf onze roadmap en de manier waarop we onze klanten bedienen en producten aanbieden.

 

 

Het was drie jaar geleden een bewuste keuze om onderdeel te worden van de Visma Group. Zo kunnen we aandacht en focus kunnen geven aan onze missie en het uitbouwen van onze propositie en dienstverlening. Met het aansluiten bij Visma kregen we toegang tot een schat aan expertise, ervaring en resources. Dit stelde en stelt ons in staat om onze klanten nog beter te bedienen en onze groeiambitie waar te maken.

Connected Experience

Inmiddels is Visma in Nederland behoorlijk gegroeid door veel nieuwe overnames. Ook in de accountancy. We zijn nu met meerdere business units die zich richten op deze branche. Stuk voor stuk innovatieve bedrijven met een echte ondernemersgeest, een enorme drive en de beste oplossingen binnen hun expertisegebied.

Samen met deze andere Visma-bedrijven hebben we recent de Connected Experience voor Accountants opgezet. Een manier om te laten zien dat onze oplossingen, op zichzelf al de beste in de markt, samen nog meer waarde kunnen bieden voor onze klanten. Met de rebranding naar Visma | PinkWeb onderschrijven we onze toewijding en verbondenheid aan de belofte van de connected experience.

We blijven onszelf

Als Visma endorsed bedrijven hebben we dezelfde ambitie, waarden en hoge eisen aan belangrijke zaken zoals cyber security. Maar we blijven ook gewoon onszelf. Dit betekent voor Visma | PinkWeb dat we zelf bepalen hoe we ontwikkelen, dat we dezelfde laagdrempelige organisatie blijven en vooral: dat de best-of-breed gedachte en keuzevrijheid centraal blijft staan in alles wat we doen.

Dit sluit aan bij de strategie en het DNA dat we delen binnen Visma. Prioriteit geven aan ondernemerschap, focus en innovatiekracht in iedere afzonderlijke business unit.

We kijken uit naar een mooie toekomst binnen Visma, met de grote ambities die we de komende jaren willen realiseren. Onze missie zal hierin centraal blijven staan: onze klanten ondersteunen in het contact met hun cliënten, zodat ze extra kunnen investeren in een waardevolle relatie.

Lees ook het persbericht op Visma.nl