Update integraties en koppelingen

Geplaatst op 17-01-2024 in Productnieuws

Bij PinkWeb krijgen integraties met andere software de aandacht die zij verdienen. Onze klanten werken steeds vaker en intensiever met dergelijke koppelingen, zodat zij voor hun portaal de gelegenheid hebben om te beschikken over de documenten of gegevens die afkomstig zijn uit de softwarepakketten waar zij het liefst mee werken. Daarbij kiest PinkWeb ervoor om niet alleen de bestaande koppelingen te onderhouden en te verbeteren, maar werken we samen met onze klanten om het aanbod verder uit te breiden.

In 2023 heeft deze focus op koppelingen o.a. geleid tot deze toevoegingen en verbeteringen:

AuditCase upgrade (DMS)
De koppeling kreeg een upgrade met nieuwe functionaliteiten en een verbeterde beveiliging

Alure Online (CRM)
Deze koppeling werd gemigreerd naar de cloud (‘online’) versie, een efficiënte en veilige manier van CRM-gegevens beheren. Ook is deze koppeling beschikbaar voor onze innovatieve CRMHub, waarmee je gemakkelijk je CRM-data vanuit één bron in meerdere pakketten kunt gebruiken.

Hyarchis (DMS)
Een nieuwe koppeling met deze belangrijke en veelgebruikte DMS-beheeroplossing. Natuurlijk in de cloud, dus makkelijk te implementeren en te schalen.

AdminPulse (CRM)
Een geheel nieuwe toevoeging aan ons aanbod van CRM-koppelingen in de cloud. Leg je klantgegevens vast in AdminPulse en synchroniseer deze tegelijkertijd naadloos met PinkWeb of via CRMHub in Yuki en/of VisionPlanner.

SilverFin (Sign)
Plaats makkelijk je publicatiestukken vanuit Silverfin in PinkWeb ter ondertekening en deponering.

Visionplanner (Sign)
Samen met Visionplanner maakten we het mogelijk om de controleverklaring bij de jaarrekening (middelgroot) te ondertekenen via onze SBR Assurance-oplossing. Daarmee bieden wij samen met Visionplanner een naadloos proces van samenstellen, ondertekenen en deponeren voor de jaarrekening van middelgrote ondernemingen.

Vooruitblik 2024
Ook in 2024 gaan we vanzelfsprekend weer verder met het werken aan first-class integraties voor ons portaal. Er staan verbeteringen op stapel voor de integraties met Sharepoint en Hyarchis en we verheugen ons op de uitgebreide mogelijkheden in de koppeling met Visionplanner.

Houd onze kanalen in de gaten voor al het laatste nieuws of neem regelmatig een kijkje in onze app-store! Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met je customer succes manager, bel ons op 033 750 1334 of mail ons op info@pinkweb.nl.
Naar de App Store