Verbeterde SSO met Visionplanner

Geplaatst op 10-08-2022 in Productnieuws

Goed nieuws voor gebruikers van het PinkWeb portaal en de rapportagesoftware van Visionplanner: we hebben de single sign-on (SSO) tussen onze pakketten verbeterd. Je kon al vanuit het portaal inloggen bij Visionplanner en nu werkt dat nog geruislozer, zonder extra tussenstappen zoals het koppelen van een account. Bovendien is de nieuwe manier van inloggen veiliger en toekomstbestendig.

 

Verbeterde SSO met Visionplanner

Connected Experience

Een SSO op deze manier is meer dan alleen veilig. We blijven altijd best-of-breed, en koppelen dan ook met tal van derde-partijen. Vanuit de gedachte van de Visma Connected Experience voor Accountants werken we aan steeds betere en naadloze integraties met andere Visma software.

Als je één keer bent ingelogd bij Visionplanner dan gaat dit in het vervolg automatisch. Handmatige acties of tussenstappen zoals het koppelen van je account zijn niet meer nodig. Wil je niet meer automatisch inloggen? Dan kan je makkelijk de inloggegevens ontkoppelen via de instellingen in het PinkWeb portaal.

Inloggen met Google & Microsoft

Maakte je al gebruik van een Google- of Microsoft-account? Dat blijft ook mogelijk. Door te werken in een Microsoft- of Google-omgeving ben je automatisch ingelogd bij het portaal en de software van Visionplanner. Je gebruikersnaam of wachtwoord moeten onthouden en dubbel inloggen zijn verleden tijd.

Meer over inloggen met Google of Microsoft