Verhoog de waarde van je data met PinkWeb en Silverfin

Geplaatst op 11-01-2023 in Productnieuws

Wist je dat het nu mogelijk is om vanuit PinkWeb met Silverfin te werken? Dankzij de nieuwe integratie kun je Silverfin rapportages snel en veilig delen met klanten in je vertrouwde online omgeving. Zo zijn we weer een stap dichterbij onze missie om alle handmatige stappen uit te faseren, waardoor je minder fouten riskeert en tijd en geld bespaart.

Bij PinkWeb geloven we in keuzevrijheid. Want waarom zou je gedwongen gebruik moeten maken van bepaalde oplossingen? Jij kiest wat bij jou, je organisatie en je klanten past. Sterke en slimme integraties helpen je om tijd te besparen en om informatie op een veilige manier te delen, uit te vragen en te verwerken.

 

Verhoog de waarde van je data met PinkWeb en Silverfin

 

Wat doet de Silverfin integratie?

Met deze nieuwe koppeling verhoog je de waarde van jouw data met Silverfin rapportages en deel je deze snel en veilig met je klanten in het vertrouwde PinkWeb. Ook plaats je makkelijk publicatiestukken vanuit Silverfin in PinkWeb voor ondertekening. Zo zijn alle documenten te ondertekenen op één centrale plek. Wij sturen deze informatie vervolgens naar de KvK en zorgen voor een status terugkoppeling naar je klant(en). Na het indienen bij de KvK kunnen we de audittrail automatisch opslaan in verschillende dossiersystemen.

 

Nieuwsgierig naar onze integraties?

PinkWeb heeft meer dan 60 integraties met allerlei partners waarmee je onze oplossing nog krachtiger, persoonlijker en effectiever maakt. We helpen je bij de voorbereiding, installatie, configuratie, testen en uitleg of training.

Kijk eens in onze app store voor meer informatie of om gelijk een koppeling te bestellen