Video: een veiligere digitale toekomst

Geplaatst op 02-10-2023 in Blogs

Oktober markeert de European Cyber Security Month (ECSM) – een periode om extra alert en bewust te zijn van de toenemende cyberdreigingen. Met een kans van 1 op 5 op een cyberaanval en een gemiddelde schade van €300.000 is het belangrijker dan ooit om waakzaam te zijn. En tegenwoordig vergroot AI de dreigingen significant. Gelukkig biedt AI ook kansen voor een verbeterde digitale weerbaarheid.

Ontdek  meer over de uitgebreide aanpak van cybersecurity door PinkWeb en Visma in deze video.

[Tekst gaat door onder de video]

 

Verhoogde cyberbedreigingen, versterkt beveiligingsprogramma

Steeds meer bedrijven vallen ten prooi aan cyberaanvallen. Bij PinkWeb zijn we ons zeer bewust van de grote verantwoordelijkheid die we dragen om de gegevens van onze klanten veilig te houden. Onze experts, waaronder PinkWeb CTO Gerbald van Ommeren en Cindy Wubben, Chief Information Security Officer voor Visma Nederland, werken elke dag aan het versterken en optimaliseren van onze beveiligingsmaatregelen om deze bedreigingen het hoofd te bieden.

Meer informatie over onze informatiebeveiliging lees je hier.

Beveiliging door technologie en bewustzijn

Onze benadering van cybersecurity is tweeledig: we combineren geavanceerde technologische maatregelen met een diepgeworteld bewustzijn en opleiding over beveiliging bij ons team en onze klanten. Door proactief kwetsbaarheden te detecteren via broncodescanning en darknet-monitoring, kunnen we snel reageren op potentiële dreigingen en zo cruciale gegevens beschermen. Bovendien benadrukken we het belang van beveiligingsbewustzijn continu. Immers, effectieve cybersecurity gaat niet alleen over de technologie die we implementeren, maar ook over het bewustzijn en de waakzaamheid van de mensen die deze technologieën gebruiken.

Samen sterker tegen cyberdreigingen

Zowel Edward de Kubber van Rijkse accountants & adviseurs als Niels Batenburg van Novèns Accountants onderstrepen het cruciale belang van informatiebeveiliging in het accountancyvak. We staan niet enkel tijdens de ECSM, maar elke dag aan je zijde met nieuwe inzichten, ondersteuning, en deskundig advies om samen een veiligere digitale toekomst te waarborgen.

Lees meer… informatie om veilig te blijven

Wil je meer weten over onze inspanningen en hoe je jezelf kunt beschermen tegen cyberrisico’s in het tijdperk van AI? Lees dan ons nieuwste whitepaper: ‘Cyberrisico’s de Baas Blijven in het AI Tijdperk’. Samen werken we aan cybersecurity, elke dag!

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.