Word het kantoor van de toekomst met PinkWeb en Simplicate

Geplaatst op 10-12-2019 in Nieuws

PinkWeb gaat in 2020 de samenwerking met softwarepartner Simplicate intensiveren. Simplicate is alles-in-één business software met CRM, sales, project management, planning, urenregistratie, facturatie en HRM. Deze software is naadloos geïntegreerd in en volledig toegankelijk vanuit Client Online.

Client Online is het door PinkWeb ontwikkelde samenwerkingsplatform voor de accountancy. Eén online omgeving waarin de accountancy professional efficiënt en veilig samenwerkt met zijn cliënt. Je kunt via Client Online onder meer contact houden met je cliënten, documenten uitwisselen en bewaren en accorderen.

PinkWeb koppelt met meer dan 50 softwarepartners en biedt één digitale voordeur naar al deze pakketten. Simplicate en PinkWeb zijn hierbij belangrijke partners van elkaar. De cloud software van Simplicate geeft 360° inzicht in klanten, relaties en leads. Dit bestrijkt de hele cyclus van acquisitie tot en met factuur.

PinkWeb en Simplicate willen samen het belang onderschrijven van een goed en up-to-date CRM-systeem. Zo krijg je namelijk een totaalbeeld van je klanten zodat je hen beter kunt bedienen. Klantgegevens in Simplicate worden automatisch gesynchroniseerd met Client Online. Zo zorg je ervoor dat je digitale dienstverlening altijd optimaal is.

Daarnaast is de accountancybranche volop in beweging. Kantoren zetten steeds meer in op advies en een snelle en effectieve afhandeling van routine taken. Het koppelen van een compleet CRM-systeem als Simplicate en een platform als Client Online, zorgt voor optimale processen en een grote bron van actuele en uitwisselbare data. Zo help je je klant om zaken effectief af te handen en kun je hem op basis van relevante gegevens proactief ondersteunen.

De aanschaf van een Simplicate/PinkWeb combinatie betekent een relatief simpele en snelle eerste stap naar het accountancykantoor van de toekomst. We zullen de komende tijd inzoomen op onze gezamenlijke oplossing, het nut hiervan en hoe jij deze optimaal kunt inzetten in jouw organisatie.

In het voorjaar van 2020 volgt er een webinar waarin we hier uitgebreid op ingaan. Houd dus zeker onze agenda in de gaten.