Wij zijn PinkWeb

Een ambitieuze softwareleverancier met 20 jaar ervaring en een enthousiast team. We vinden persoonlijk contact belangrijk, juist in deze efficiënte online wereld. De wereld wordt digitaler en jij moet daarin meebewegen. Wij helpen je hierbij. Samen zorgen we ervoor dat je meer dan klaar bent voor de uitdagingen van de toekomst.

Geschiedenis in een notendop

Net als veel succesvolle bedrijven begon ook PinkWeb als idee in een studentenkamer. Onze naam houdt zelfs verband met die kamer. Vier jonge ondernemers gingen aan de slag met het concept klantenportaal en in 2002 lanceerden ze de eerste ruwe versie van ons accountancy platform. Door de jaren heen ontwikkelden we onze software en verwelkomden we steeds meer nieuw talent. Inmiddels zijn we een snelgroeiende, professionele organisatie van 40 mensen. Het PinkWeb waarover je vandaag de dag leest.

Onderdeel van Visma

In juli 2018 is PinkWeb officieel onderdeel geworden van het internationale Visma. Een weloverwogen stap om een goede, toekomstgerichte werkomgeving en nog betere dienstverlening te kunnen realiseren. Als ‘Visma endorsed company’ behouden we onze onafhankelijkheid en onze persoonlijke benadering en hebben we tegelijkertijd toegang tot de kennis en expertise van Visma. Het beste van beide werelden.

Missie van PinkWeb

Het verschil maken. Ons doel is het maken van de beste cloudoplossingen die waarde toevoegen aan de relaties tussen professionals en hun klanten. We leveren innovatieve tools, in een veilige omgeving, met een gebruiksvriendelijke ervaring. Ons diverse en bekwame team staat altijd voor je klaar. Klanten communiceren effectiever met hun relaties dankzij onze slimme oplossingen. Zo zijn ze competitiever en kunnen ze echt het verschil maken voor hun klant. Wij nemen het voortouw, zodat onze klanten hetzelfde kunnen doen.

Visie van PinkWeb

Wij zijn de drijvende kracht achter onze klanten. We helpen hen om verbonden te zijn met hun klanten en echt waarde toe te voegen aan hun relaties. Het is onze ambitie dat onze klanten meer dan klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Met onze veilige, slimme en efficiënte oplossingen communiceren onze klanten effectiever met hun relaties, zodat ze kunnen focussen op wat er echt toe doet. Een betrouwbare partner zijn, samenwerken aan gemeenschappelijke doelen en impact maken, dat is wat ons iedere dag drijft.

Duurzaam ondernemen

Iedereen heeft een rol in het beschermen van de planeet en de samenleving. Voor ondernemers is die rol extra groot: als bedrijf sta je middenin de maatschappij. We kijken bij PinkWeb daarom voortdurend hoe wij onze maatschappelijke rol positief kunnen invullen. Met oog voor de 3 M’s: Mensen, Milieu en Maatschappij.

Lees meer hierover!

Gerbald van Ommeren van Visma PinkWeb

Aandacht voor veilig ontwikkelen

”We doen er als developers alles aan om onze applicatie zo veilig mogelijk te maken voor de data van onze klanten. Dat is namelijk hele gevoelige informatie. We willen dat klanten zich geen zorgen meer hoeven maken over hun gegevens. Gelukkig krijgen we bij Visma | PinkWeb echt de tijd en ruimte om aandacht te besteden aan cyber security. We worden hierin ondersteund door de internationale experts bij Visma.”

Gerbald van Ommeren

Visma | PinkWeb

Liever niet stilzitten

”Ik vind het leuk dat ik bij Visma | PinkWeb gewoon 600 dingen tegelijk mag doen. Ik zit niet graag stil en door de rollen van senior developer, technisch consultant en scrum master met elkaar te combineren, is dat nooit het geval. Ik ben de schakel tussen development en de rest van het bedrijf. Het is belangrijk dat we allemaal goed samenwerken, zodat we de scrum methode van werken kunnen aanhouden en het werk behapbaar kunnen houden.”

Dominique Steenman

Visma | PinkWeb

We zijn er van A tot Z voor klanten

”De afdeling consultancy is een krachtig team dat perfect weet wat er nodig is om kantoren te ondersteunen tijdens een implementatie. We hebben ruime ervaring in het begeleiden van kantoren en proberen hen echt voor te bereiden op de veranderingen die ze gaan doorvoeren. Dat is niet alleen technische inrichting, maar ook het hebben van een duidelijke doelstelling, goede afstemming van processen en het meekrijgen van werknemers.”

Guido van Lieshout

Visma | PinkWeb

Wil jij ons team komen versterken?

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.