De kracht van samenwerken en keuzevrijheid

Bij PinkWeb geloven we 100% in keuzevrijheid en samenwerking. Samenwerken met partners betekent dat we onze software beter kunnen maken en samen meer waarde bieden in onze producten. We bieden onze klanten keuzevrijheid en flexibiliteit dankzij mooie integraties met veelgebruikte software en we verhogen de kwaliteit van onze oplossingen met strategische partnerschappen. Met slimme integraties krijg je grip op informatiestromen en werk je veiliger, effici├źnter, met minder kans op fouten. PinkWeb staat voor keuzevrijheid. We werken dan ook samen met een groot aantal partners. Samen zijn we sterker.

Hieronder zie je met welke bedrijven, organisaties en producten wij samenwerken! Interesse in samenwerken of in nieuwe integraties? Neem dan contact op.

Visma Connected Experience voor Accountants

Samen met onze partners binnen Visma Nederland leveren wij de Connected Experience voor accountants. Een compleet en toekomstbestendig ecosysteem voor de accountancysector, waarin de beste cloudoplossingen alle werkzaamheden ondersteunen binnen het moderne accountants- en administratiekantoor. Op www.visma.nl/accountants lees je meer over de Connected Experience voor accountants!

Ook partner worden van PinkWeb?

We investeren continu in het ontwikkelen van onze integraties en het verbeteren van onze oplossingen. Daar horen nieuwe en verbeterde partnerschappen natuurlijk bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op!

Naar contact