Vraag jouw (groeps)demo aan

Het PinkWeb portaal is één van de meestgebruikte klantenportalen in de accountancy. Meer dan 300.000 ondernemers werken erin samen met hun accountant. In het PinkWeb portaal staat delen centraal: contact wordt door efficiënt delen nóg betekenisvoller. Cybersecurity heeft bij PinkWeb de maximale aandacht. En met het PinkWeb portaal werk je 24/7 en vanaf iedere plek digitaal samen met je klant.

Meld je aan voor de groepsdemo

Tijdens deze groepsdemo laten we zien hoe PinkWeb werkt en wat het jou kan opleveren. Het thema is “integraties”, hier zullen we dan ook iets dieper op ingaan. En natuurlijk is er aan het eind ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Via het formulier hieronder kun je je inschrijven voor de groepsdemo. Je ontvangt vervolgens alle gegevens om deel te kunnen nemen per e-mail.

De aankomende groepsdemo zal plaatsvinden op donderdag 13 september van 11:00 tot 11:30.

Het lijkt ons leuk je dan te ontmoeten. Zien we je dan? Meld je nu aan.


Of liever een persoonlijk gesprek?

Wil jij weten hoe jij efficiënter en veiliger kan werken? Maak kennis met Lycke en stel je vragen of krijg een volledige demo om alle mogelijkheden te zien. Plan hieronder gelijk een moment in haar agenda.


Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.