Onbeperkt veilig documenten delen en ondertekenen

PinkWeb Now is hét klantenportaal voor accountants en administratiekantoren tot 10 medewerkers. Nu nog aantrekkelijker voor een super lage maandprijs vanaf 39 euro. Dat is inclusief onbeperkt PDF-documenten ondertekenen en gebruik van je eigen mobiele app.

Plan een gratis demo
Sluit direct je abonnement af

Een passend portaal voor iedereen

Werken in jouw organisatie 10 of minder mensen en vind je het PinkWeb portaal interessant, maar ook een hele investering? Dan ben je op zoek naar PinkWeb Now. Een portal oplossing die direct werkt, zonder setup-, implementatie- of installatiekosten. Ideaal als je alleen de basis nodig hebt. Veilig online communiceren met je klant, digitaal documenten uitwisselen en PDF ondertekenen.

Key features

  • Maximaal beveiligd
  • Gratis app
  • Onbeperkt ondertekenen
  • Plug & play
  • Online dossiers
  • In jouw huisstijl
Sandra de Boer en Coby van Scheppingen van Hilgers Accountants

Veilig communiceren via het portaal

”We horen steeds meer klanten zeggen dat ze liever niet via de mail willen communiceren en informatie willen delen. Het PinkWeb portaal is de ideale oplossing. We delen makkelijk, snel en veilig informatie, waar iedereen bij kan die er iets mee moet doen.”

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen

Hilgers Accountants

Peter van de Mortel en Hans Coppelmans van Kantoor Van de Mortel zijn klant bij Visma PinkWeb

Aangifteproces gaat nu razendsnel

”Het digitaal goedkeuren en ondertekenen van documenten gaat in het PinkWeb portaal als een speer. We hebben nauwelijks uitval. Neem het aangifteproces: je zet een aangifte klaar voor je klant, laat weten dat goedkeuring nodig is en je zet het zo door naar derde partijen. Als het te lang duurt, dan krijgen we daar op tijd een automatisch signaal van. Ideaal.”

Peter van de Mortel

Kantoor van de Mortel

Extra gebruikers?

Het kan zijn dat je meer dan één kantoormedewerker en 50 klanten wil aansluiten. In dat geval betaal je €25 extra per 1 kantoormedewerker + 50 klanten, met een maximum van 5 medewerkers en 250 klanten.

Meer dan 5 gebruikers en 250 klanten? Dan is PinkWeb Professional meer geschikt voor jou. Deze uitgebreide versie van het portaal heeft nog meer mogelijkheden, zoals API integraties, online formulieren en persoonlijke begeleiding.

Ben jij klaar voor het PinkWeb portaal?

Mis niets van Visma | PinkWeb!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze ontwikkelingen, nieuwtjes of aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets.