PinkWeb Summer School

Je bent al een tijd klant bij ons, maar haal jij wel alles uit de mogelijkheden die Client Online biedt? Met onze oplossing kun je meer automatiseren dan je denkt en Client Online kent veel verborgen parels.

We hebben goed nieuws. Deze zomer komen we bij jou langs óf je komt bij ons! Onze consultants leren je alle kneepjes van onze oplossing. Of het nu gaat om vragen over de meer geavanceerde mogelijkheden bij accorderen, het gebruik van PBCL en rekenmodellen, Dossier Online of het inzetten van actueel nieuws. We laten álles aan je zien in masterclasses.

Zo bieden we gepersonaliseerde masterclasses aan voor secretaressen en relatiebeheerders die onder andere in gaan op het juist vullen van het CRM systeem en het efficiënt inrichten van processen.

Ook zijn er aparte masterclasses voor accountants en fiscalisten die meer inzicht geven in het correct plaatsen van documenten in Client Online, autoriseren en de module accorderen. Onze consultants gaan dieper in op deze processen en laten verborgen pareltjes zien die deze processen beter kunnen laten verlopen.

Als laatste is er ook een speciale dag voor applicatiebeheerders die meer diepgang biedt met betrekking tot koppelingen met andere softwarepakketten, beheer van het portaal en het toekennen van rechten.

Aanmelden

Masterclass bij jou op kantoor

Niet al je mensen hebben dezelfde behoefte in het bijschaven van de kennis. Daarom willen we graag zo gericht mogelijk aansluiten op de behoefte in je organisatie. Dit doen we door in klassikale opzet aparte groepen ‘les’ te geven. De fiscalisten en accountants, applicatiebeheerders en niet te vergeten het secretariaat. Onze consultant is bovendien de hele dag voor je beschikbaar. 

 

Beschikbare data consultant

Op locatie

 

Prijs
€999 voor een hele dag
€499 voor een halve dag

Masterclass bij PinkWeb

We organiseren ook een aantal Client Online masterclasses op ons eigen hoofdkantoor. Hier volg je een workshop samen met collega’s van andere kantoren. De sessies zijn hierdoor minder gepersonaliseerd, maar de input van concullega’s kan natuurlijk inspiratie en nieuwe inzichten opleveren. Meld je dus zeker aan.

Beschikbare data bij PinkWeb op kantoor

7 + 28 augustus: Masterclass voor secretaresses / relatiebeheerders
8 + 29 augustus: Masterclass voor Accountants
9 + 30 augustus: Masterclass voor fiscalisten
23 augustus: Masterclass voor applicatiebeheerders

de Grote spui 39, 3813EZ Amersfoort

Prijs

€100 per persoon