Al jaren de meest gekozen accountancy software

Wij begrijpen hoe complex het accountancyvak is. Voordat een aangifte is ingediend, is er heel wat werk aan vooraf gegaan. Communicatie met je klant, verzamelen van de juiste informatie, interne afstemming en goedkeuring. Tegelijkertijd heb je te maken met grote uitdagingen, zoals werkdruk, vertrouwelijkheid, personeelstekorten en veranderende werkzaamheden. PinkWeb helpt je.

In onze herkenbare online omgeving kun je veilig en gemakkelijk documenten uitvragen, delen en ondertekenen.  We automatiseren voor jou alle tijdrovende werkzaamheden. Zo riskeer je minder fouten en houd je meer tijd over voor je klanten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Al meer dan 200.000 ondernemers en hun accountants gingen je voor:

Baker Tilly
Bol Adviseurs
Crowe
De Jong & Laan
ESJ Financial Engineering
Flynth Adviseurs en Accountants
Grant Thornton
KroeseWevers
Moore DRV
Novens
Rijkse
Witlox Van den Boomen
Worrell & Jetten

Wij weten wat we doen

PinkWeb levert al meer dan 20 jaar het meest gebruikte klantenportaal in de accountancy. Het uitwisselen van informatie met klanten en externe partijen moet gemakkelijk, snel en veilig. Voor jezelf en omdat je klant dat van je verwacht. PinkWeb brengt informatie uit verschillende systemen samen in één innovatieve oplossing. De combinatie van proceskennis, functionaliteit en tientallen volledige integraties is onze kracht. Deel en onderteken documenten zonder te moeten kiezen tussen gemak en veiligheid. Volledig geïntegreerd met je persoonlijke dossier. Voorkom risico’s, onnodige administratie en frustratie bij je klanten en medewerkers door gebruik te maken van Pinkweb.

Met eigen ogen zien hoe het Pinkweb portaal werkt voor jouw kantoor?

Vraag hier een persoonlijke demo aan

Je eigen klantenportaal en app

Met PinkWeb deel je in een handomdraai vertrouwelijke documenten zoals de belastingaangiftes, de jaarrekening, opdrachtbevestigingen, contracten, adviesrapporten en nog veel meer. Je ondertekent en verstuurt deze informatie met één druk op de knop.  Een digitale handtekening nodig? Je regelt het zonder handmatige stappen, met het hoogste veiligheidsniveau. Geïntegreerd in de software die jij gebruikt, voor grip en overzicht.  Notificaties, workflows, audit trails en diepgaande integraties met meer dan 50 softwarepakketten helpen je om efficiënter te werken. Makkelijk, duidelijk en veilig.

Voorkom veiligheidsrisico’s

Cybercrime is vandaag de dag de grootste bedreiging voor accountantskantoren. Jouw gegevens én die van je klanten zijn veel geld waard. De gevolgen van een datalek kunnen funest zijn. Juist daarom is het veilig delen van vertrouwelijke informatie van het grootste belang voor accountants. Simpelweg mailen is allang niet meer van deze tijd. Pinkweb loopt voorop als het gaat om informatiebeveiliging. We zijn ISO 27001, ISO 9001 en binnenkort ISAE 3402 gecertificeerd en we zijn als dochter van Visma onderdeel van het ongeëvenaarde Visma Security Program.

Altijd en overal grip, controle en overzicht

Onze cloud oplossing zorgt ervoor dat jij en je klant overal en altijd toegang hebben tot belangrijke documenten. PinkWeb zit als een schil om je andere applicaties en systemen, met slimme features en geavanceerde integraties. Gefragmenteerde informatie gaat ten koste van efficiency, gemak en security. Met onze software kun je gestructureerd en veilig informatie uitvragen, laten aanleveren en verwerken.  Werken jij en je klanten met verschillende softwarepakketten? Dan volstaat een simpele document sharing en signing tool niet. Juist voor die kantoren is PinkWeb de oplossing waarmee je veel kosten en tijd bespaart.

Efficiency door gemak

Jij wil niet je hele werkwijze omgooien wanneer je gaat werken met PinkWeb. Wèl wil je zaken makkelijker en efficiënter maken. Daarom zijn onze workflows flexibel in te richten. Onze implementatie specialisten kennen jouw processen door en door. Zij helpen je om PinkWeb snel te implementeren en in te richten binnen jullie IT-landschap. CRM-mutaties worden automatisch verwerkt in de software die jij gebruikt. Dat scheelt veel tijd, zonder  risico op fouten. Omdat ons portaal en onze app zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, is adoptie een fluitje van een cent. We helpen je met de communicatie en uitrol richting je klant, zodat jij zo snel mogelijk up and running bent.

‘Met PinkWeb werk ik efficiënter en dat creëert tijd en ruimte voor het allerbelangrijkste: mijn klant. Ik kan een betere gesprekspartner zijn voor klanten en hen echt verder helpen.’

DGAA Cadans

Onze abonnementen

Pinkweb wordt gebruikt bij kantoren van 10 tot 1000+ medewerkers. We hebben altijd een pakket dat aansluit op jouw wensen en doelen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

 

Vanaf € 999

Enterprise

Voor complexe en gelaagde organisaties, die verregaande automatisering nastreven en voor wie alleen de allerbeste klantbeleving goed genoeg is.

 

Meer over Enterprise

Vanaf € 199

Professional

Voor ambitieuze kantoren die zoeken naar een geïntegreerde oplossing voor het delen, ondertekenen en indienen van documenten via een klantenportaal en app.

 

Meer over Professional

Vanaf € 43

Share & Sign

Voor kleinere kantoren die veilig documenten willen delen, ondertekenen en indienen.

 

Meer over Share & Sign