Veilige digitale interactie voor MKB

Veel bedrijven, groot of kleiner, kampen met dezelfde uitdagingen als het gaat om digitaal werken. Veilig, snel en makkelijk informatie uitwisselen met relaties en rechtsgeldig digitaal ondertekenen van documenten. PinkWeb lost dit op met slimme software, geschikt voor alle sectoren waarin met privacygevoelige informatie wordt gewerkt.

Meer over PinkWeb Document Sharing

Klaar voor de toekomst met PinkWeb

Werk jij in een organisatie waarin je regelmatig informatie opvraagt bij of deelt met je relaties? Denk aan persoonsgegevens, belangrijke documenten of intellectueel eigendom. Dan twijfel je misschien al langer hoe je dit veilig en verantwoord kunt doen. E-mail en post zijn immers allang niet meer de beste opties en digitale tools zijn niet altijd passend. Met de PinkWeb software kies je voor één persoonlijke cloud omgeving waar je informatiestromen en interactie bij elkaar komen. Veilig, gestructureerd en zonder foutgevoelig handmatig werk.

PinkWeb Document Sharing

Met PinkWeb Document Sharing kies je voor een veilige manier van informatie uitwisselen. Deel of ontvang in een oogwenk gegevens en documenten in je eigen cloud omgeving. De uitgewisselde informatie wordt opgeslagen in een overzichtelijk en beveiligd archief en de oplossing wordt echt van jou met je eigen logo’s, naam en huisstijl. PinkWeb Document Sharing is ook gratis beschikbaar als app.

Meer weten? Lees het hier

Bescherm je klanten

Veel mensen gebruiken e-mail om informatie uit te wisselen. Snel en laagdrempelig? Ja. Maar niet de veiligste manier. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig omgaan met informatie van relaties. Met de PinkWeb software zit je zeker weten goed. We zijn ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd, AVG-proof en we kijken continu naar ontwikkelingen op gebied van cybersecurity. Bovendien krijgen we als Visma-bedrijf ondersteuning van de beste cybersecurity experts uit het Visma Security Program.

Meer over onze security

Strijden tegen ontbossing

Wist je dat er jaarlijks meer dan 2 miljard bomen worden gekapt voor papier? Terwijl bomen onmisbaar zijn voor al het leven op aarde. Werken met de PinkWeb software is een belangrijke stap naar een papierloos kantoor. Goed voor jou én voor het milieu. En hoe meer digitale handtekeningen er in onze software wordt gezet, hoe actiever de strijd tegen ontbossing. We planten namelijk een boom voor iedere 1000 ondertekeningen.

Lees meer hierover op onze MVO-pagina

Ervaren en bewezen

PinkWeb is al jaren expert op gebied van veilige en efficiënte digitale interactie en communicatie. Onze krachtige oplossingen worden in de accountancy al door 200.000 mensen gebruikt.

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen van Hilgers Accountants

Veilig communiceren via het portaal

”We horen steeds meer klanten zeggen dat ze liever niet via de mail willen communiceren en informatie willen delen. Het PinkWeb portaal is de ideale oplossing. We delen makkelijk, snel en veilig informatie, waar iedereen bij kan die er iets mee moet doen.”

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen

Hilgers Accountants

Marcel Welsink van Grant Thornton

Automatisering leidt tot efficiency en veiligheid

”We zetten het PinkWeb portaal in voor alle informatie die we uitwisselen met onze klanten. Zij kunnen zelf alles doornemen, goedkeuren en doorsturen naar uitvragende partijen. De workflow is volledig geautomatiseerd en dat maakt de administratieve werkprocessen efficiënt én veilig. Dat laatste is voor ons erg belangrijk, want klanten zien ons als een trusted advisor. Die positie willen we niet in gevaar brengen.”

Marcel Welsink

Grant Thornton

Friso Postma en Marcel Bodde van Kroesewevers

Online werken is efficiënt werken

”We willen zoveel mogelijk online interactie met onze klant. Dat was wennen in het begin, maar nu willen onze klanten niet meer anders dan werken met het PinkWeb portaal. Ze vinden het ideaal om zelf in hun eigen tijd bij hun stukken te kunnen. Bovendien zijn ondernemers niet geïnteresseerd in de administratie, maar wél in hun toekomst. Dankzij PinkWeb zijn onze administratieve processen kort, zodat we tijd hebben voor prognoses en benchmarking.”

Friso Postma en Marcel Bodde

KroeseWevers

Nieuwsgierig geworden?