Veiligheid is onze fundering

Security is vandaag de dag relevanter dan ooit. Het aantal pogingen tot online inbraak neemt dagelijks toe. De wereld is dan ook compleet veranderd ten opzichte van 10 jaar geleden. Waar het in de begindagen nog computer wizkids waren die per ongeluk ergens binnen kwamen, spreken we tegenwoordig over georganiseerde misdaad.

Train hard, fight easy

Om weerstand te bieden tegen cybercriminaliteit en ons goed te organiseren, neemt Visma | PinkWeb veel verschillende maatregelen en acties. Deze beperken zich niet tot het veilig bouwen van onze software. We trainen ook onze mensen om gevaren te herkennen en hiernaar te handelen. Bewustzijn van de risico’s is namelijk de sleutel tot succes als je je wilt wapenen tegen cybercriminelen. We bouwen dit bewustzijn doelbewust op binnen onze organisatie. Dit doen we op dagelijkse basis om jouw belangrijke informatie te beschermen. Onze visie op gebied van cybersecurity is: train hard, fight easy.

Bescherming in onze oplossingen

Bewustzijn is belangrijk, maar het beveiligen van onze software natuurlijk ook. Er wordt veel gevoelige informatie verwerkt in onze oplossingen en we zien het dan ook als onze plicht om informatiebeveiliging zeer serieus te nemen. Een aantal veiligheidsmaatregelen dat we nemen is multifactor authenticatie, veilige opslag van data en de configuratie van rechten zodat je zelf kiest wie bij welke gegevens kan.

Sterke internationale ondersteuning

Als Visma-bedrijf staan we niet alleen in onze strijd tegen cybercriminaliteit. Visma helpt ons met het creëren van bewustzijn door een schat aan tips, tricks en tools aan te bieden. Ook ondersteunen ze ons in het creëren van veilige software. Onze developers krijgen hulp van de beste cyber security experts uit het internationale Visma Security Program.

Lees meer over het Visma Security Program

 

ISO certificering

We vinden het bij Visma | PinkWeb erg belangrijk dat onze klanten en hun relaties ervan op aan kunnen dat hun gegevens veilig worden verwerkt en beheerd. Dit zeggen we niet alleen, we bewijzen ook dat we hier serieus werk van maken. Onze ISO:27001 en ISO:9001 certificeringen zijn een formele bevestiging dat we aan de hoogste standaarden voldoen.

Bekijk ons ISO:27001 certificaat

Visma Trust Centre

Wil je meer weten over de Visma-brede aanpak op gebied van veiligheid en privacy? Kijk dan eens rond in het Visma Trust Centre. Dé thuisbasis voor alles over veiligheid en privacy bij Visma. Bekijk beveiligings- en privacyinformatie per product en leer meer over onze standaarden en protocollen.

Naar het Visma Trust Centre

We werken bij Visma | PinkWeb met onder andere: