PHP Developer (medior / senior)

HBO | 36 tot 40 uur
25-04-2019

PHP Developer (medior en senior)

Dit kan straks jouw werk zijn

We winden er geen doekjes om: we zitten hier te springen om goede PHP Developers, want die zijn voor PinkWeb ongelooflijk belangrijk. Als PHP Developer sta je midden in het kloppende hart van onze online klantportalen: jij realiseert in technische zin de innovatieve oplossingen die we bij PinkWeb voor klanten bedenken. Je maakt technische ontwerpen, onderzoekt nieuwe technische mogelijkheden, je schrijft, refactort, test en documenteert de code. Heeft een grote klant een ad-hocvraagje? Jij maakt hem blij. Moet er snel een bug worden gefixt? Done. Zonder jou en je PHP-collega’s van het scrumteam geen tevreden klanten. In je scrumteam werk je in sprints van twee weken van user stories naar een opleverbaar (deel)product. Einzelgänger? Dan red je het hier niet. Samenwerken en goed met je collega’s communiceren vinden we bij PinkWeb cruciaal.

Aan zo iemand hebben we behoefte

We zoeken puzzelaars, detectives, pietjes-precies. Vakmensen die enthousiast zijn over hun werk en het een kick vinden om problemen creatief op te lossen – denkend vanuit de klant die hun oplossing gaat gebruiken. We zoeken ontwikkelaars die zich zowel in de back end als front end thuis voelen, die hun werk prima zelf kunnen organiseren en proactief aan de bel trekken als ze problemen zien ontstaan. Je moet je er als PHP Developer bij PinkWeb 110% van bewust zijn dat onze klanten (onder andere accountants) met gevoelige informatie werken. De veiligheid van hun informatie moet ook voor jou het hoogste goed zijn.

Dit moet je in huis hebben:

  • Een afgeronde relevante opleiding van minimaal hbo-niveau
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met Object-oriented PHP, MySQL, SOAP / REST, XML, JavaScript (o.a. AJAX, jQuery en JSON), HTML5 / CSS3 / responsive design / PHP Templating, Subversion of Git.
  • Minimaal 3 jaar (medior) of 5 jaar (senior) ervaring & kennis van het ontwikkelen van schaalbare oplossingen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Kennis van Agile en Scrum werkwijze

Nice to have

  • Kennis van testautomatisering, C#/.net en Linux
  • Ervaring met Docker, Cloudhosting (azure/aws), Continuous deployment

PinkWeb zorgt goed voor je

Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband, een werkweek van 36-40 uur (flexibele werktijden), een marktconform salaris,  pensioenregeling, 26 vakantiedagen (obv 40 uur), reiskostenvergoeding, laptop en doorgroeimogelijkheden.

PinkWeb is onderdeel van de Visma Group (https://nl.visma.com/) maar opereert zelfstandig. Wij bieden je een bruisende werkomgeving met ongeveer 35 collega’s. Je komt in een jong, gezellig, maar ook professioneel team terecht. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en een informele sfeer. PinkWeb is een snelgroeiend bedrijf waarin je de ruimte krijgt om initiatief te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast vinden we een goede werk-privébalans heel belangrijk, dus qua werkuren kan er veel. Net als loyaliteit – en dat is bij PinkWeb tweerichtingsverkeer.
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier.


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.