Pinkweb + Visma group

PinkWeb is sinds juli 2018 onderdeel van de Visma Group. Visma is de grootste leverancier van cloudsoftware in Europa. Het bedrijf heeft een sterke focus op de accountancysector, zo’n 800.000 klanten in Europa en de ambitie om activiteiten in Nederland verder uit te breiden.

Voor PinkWeb is dit de uitgelezen kans om op een goede manier verder te groeien. Tegelijkertijd willen we samen met Visma onze klanten goed blijven bedienen en onze innovatiekracht vergroten. Sterker nog: we denken dat we dit nóg beter kunnen doen met de ondersteuning van Visma. Kortom: wij zijn enthousiast, zowel over de mogelijkheden die dit biedt, als de perfecte match met de mensen van Visma.

We begrijpen dat jij je afvraagt wat deze overname voor jou betekent. We willen eventuele vragen zo duidelijk mogelijk beantwoorden. Daarom hebben we deze informatiepagina voor je opgesteld. Je kunt ook meer lezen over deze stap in het nieuwsbericht.

 

Goed om te weten

PinkWeb blijft een aparte entiteit binnen de Visma group en we behouden onze onafhankelijke positie in het softwarelandschap. Client Online zal nog steeds met alle pakketten koppelen en we willen samen met partners de best mogelijke oplossingen blijven bieden.

Kortom: PinkWeb blijft PinkWeb.

Daarnaast nemen we nog altijd zelf de beslissingen op het gebied van productontwikkeling. Wel hebben onze mensen nu toegang tot de kennis en ervaring van een duizendtal nieuwe collega’s. Dit komt hen én jou ten goede.

Het contact met PinkWeb wordt niet anders. We houden onze eigen supportafdeling en je accountmanager blijft dezelfde, vertrouwde contactpersoon. De overeenkomsten die je met PinkWeb hebt gesloten blijven bij PinkWeb. Er gebeurt niets anders met de gegevens die je aan PinkWeb hebt toevertrouwd.