Veilig en onbeperkt documenten delen en ondertekenen

PinkWeb Share & Sign is dé oplossing voor als je veilig documenten wilt uitwisselen en documenten onbeperkt digitaal wilt kunnen ondertekenen. Al vanaf € 49 en nu met de mogelijkheid om krachtige integraties te gebruiken uit de PinkWeb Appstore, voor extra gemak, efficiency en veiligheid. Je gebruikt PinkWeb Share & Sign op het web en in de mobiele apps.

Plan een gratis demo
Sluit direct je abonnement af

Een krachtige oplossing om mee te starten

Snel aan de slag om veilig documenten uit te wisselen met je klanten en onbeperkt documenten digitaal te laten ondertekenen. Wil je veilig en verantwoord omgaan met de data van je klanten? Dan kun je meteen starten met PinkWeb Share & Sign. Een portal oplossing die direct werkt. Je hoeft niet te kiezen tussen gemak en veiligheid.

Key features

  • Document Signing: digitale handtekeningen
  • Document Sharing: veilig documenten uitwisselen
  • Ondersteuning PDF & XBRL
  • Deponeren Belastingdienst & KvK
  • iOS & Android apps
  • Onbeperkt aantal gebruikers
  • 25 cliënten
  • Plus-versie: integraties, huisstijl & 75 cliënten
Sandra de Boer en Coby van Scheppingen van Hilgers Accountants

Veilig communiceren via PinkWeb

”We horen steeds meer klanten zeggen dat ze liever niet via de mail willen communiceren en informatie willen delen. PinkWeb is de ideale oplossing. We delen makkelijk, snel en veilig informatie, waar iedereen bij kan die er iets mee moet doen.”

Sandra de Boer en Coby van Scheppingen

Hilgers Accountants

Peter van de Mortel en Hans Coppelmans van Kantoor Van de Mortel zijn klant bij Visma PinkWeb

Aangifteproces gaat nu razendsnel

”Het digitaal goedkeuren en ondertekenen van documenten gaat in PinkWeb als een speer. We hebben nauwelijks uitval. Neem het aangifteproces: je zet een aangifte klaar voor je klant, laat weten dat goedkeuring nodig is en je zet het zo door naar derde partijen. Als het te lang duurt, dan krijgen we daar op tijd een automatisch signaal van. Ideaal.”

Peter van de Mortel

Kantoor van de Mortel

Extra gebruikers?

Heb je niet genoeg aan de 25 gebruikers van PinkWeb Share & Sign? Kies dan voor PinkWeb Share & Sign PLUS voor €109 per maand. Je kunt hiermee tot 75 cliënten bedienen en ook gebruik maken van de krachtige integraties uit de PinkWeb Appstore.

Meer cliënten en meer functionaliteit of mogelijkheden om samen te werken met je klant? Dan is PinkWeb Professional geschikt voor jou. Deze uitgebreide versie van PinkWeb heeft nog meer mogelijkheden, zoals online formulieren, nieuwsberichten, Single Sign-on en meer.

Vergelijk onze abonnementen

Ben jij klaar voor PinkWeb Share & Sign?