Duurzaamheid

Iedereen heeft een rol in het beschermen van de planeet en de samenleving. Voor ondernemers is die rol extra groot: als bedrijf sta je middenin de maatschappij. Wij kijken daarom voortdurend hoe wij onze maatschappelijke rol positief kunnen invullen. Met oog voor de 3 M’s: Mensen, Milieu en Maatschappij.

PinkWeb = duurzaam ondernemen

200% CO2 compensatie van PinkWeb

Als PinkWeb vinden we duurzaamheid zo belangrijk dat we niet CO2 neutraal willen zijn maar zelfs een positieve bijdrage willen hebben hierin! Daarom compenseren we officieel 200% van onze uitstoot via Trees For All.

Digitaal ondertekenen tegen ontbossing

De impact van de mens op de aarde wordt steeds meer voelbaar. Klimaatverandering zorgt voor extreme weersomstandigheden: droogte, overstromingen, extreme stormen. Bomen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom steunen we de stichting Trees For All. Naast dat we dubbel onze uitstoot compenseren, doneren extra om ook het milieu in Nederland te verbeteren met het planten van bomen. Zo besparen we met onze oplossing veel papier en zetten we ons in tegen de bomenkap!

Nieuwe manier van werken

Er worden jaarlijks meer dan 2 miljard bomen gekapt voor papier. En dat terwijl bomen onmisbaar zijn voor al het leven op aarde. PinkWeb levert een belangrijke bijdrage aan digitalisering en dus verduurzaming. Met onze software zet je de stap naar een papierloos kantoor door digitaal te werken, informatie te delen en te communiceren.

Maatschappelijk betrokken lunchen

We lunchen bij PinkWeb al jaren iedere dag gezellig met zijn allen. Deze lunch wordt verzorgd door First Class Amersfoort. Een horecabedrijf waar jonge mensen met een achterstand tot regulier onderwijs hun opleiding kunnen volgen in een praktijkgerichte werkomgeving. Zo krijgen ze de kans om hun mbo-diploma horeca-assistent te halen.

Duurzaamheid gaat om mensen

Bij PinkWeb geven we om elkaar, onze klanten en om het klimaat. We dragen met onze software direct bij aan het verkleinen van de CO2 uitstoot door onze klanten en we zijn zelf dagelijks bezig met het verkleinen van onze CO2 voetafdruk. We realiseren ons dat ook wij daar nog veel stappen in kunnen zetten. We investeren in lokale gemeenschappen, respect voor mensenrechten en een gezonde omgeving. Alles wat we voor het klimaat doen, moet bijdragen aan het welzijn van mensen. Daarom stellen we concrete doelen en faciliteren we initiatieven van medewerkers die bijdragen aan deze doelen.

Worldfavor sustainability reporting

Ambities realiseren begint met meten. Binnen heel Visma gebruiken we hier het Worldfavor Sustainability Platform voor. We gebruiken een framework dat is gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties. Dat helpt ons om onze activiteiten en acties te prioriteren en om het makkelijker te maken om onze voortgang te meten en te rapporteren.

Meer informatie over Visma sustainability

Offerte aanvragen

PinkWeb is niet voor niets het meestgebruikte klantenportaal in de accountancy. Met onze oplossingen kun je in één herkenbare en veilige omgeving documenten uitvragen, delen en ondertekenen. 24/7 en vanaf iedere plek, zonder te hoeven kiezen tussen gemak en veiligheid.

We automatiseren alle tijdrovende en handmatige werkzaamheden, waardoor je veiliger en efficiënter werkt. Zo houd je tijd over voor betekenisvol contact met je klanten en help je hen met wat ze écht van je nodig hebben.

Liever eerst een demo? Plan hem hier!

Vraag gelijk een offerte aan

Om een zo goed mogelijke offerte te maken, hebben wij een paar gegevens van jou en jouw bedrijf nodig. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.


Vraag hier jouw nieuwe koppeling aan

Vraag hieronder direct jouw gewenste koppeling aan. Twijfel je nog? Neem dan ook zeker contact met ons op om te kijken of dit pakket bij jou past. Je kan dit doen bij jouw Customer Success Manager of door het formulier in te vullen op onze contactpagina.