Tweede editie Event van NU

Na het succes van vorig jaar organiseren PinkWeb, Dapas, MLE, Muis Software, Payt en Radar op 21 mei 2019 de tweede editie van Het event van NU. Met de juiste focus en goed lopende processen werk je efficiënter en kun je succesvoller opereren. Daarom is het thema dit jaar GRIP: Groei, Resultaat, IT en Personeel.

Tijdens Het Event van NU geven de zes softwarepartners je tips en tools om grip te krijgen op de interne processen in je kantoor. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die onze applicaties bieden en we tonen je alle innovaties. Daarnaast staan we stil bij de voordelen die jij kunt halen uit de integratie van onze complementaire softwareoplossingen.

We organiseren het evenement in Kasteel Amerongen, een prachtig gelegen landgoed in de buurt van Utrecht waar heden en verleden samenkomen. De dag wordt begeleid door dagvoorzitter Annemarie van Campen. Een motiverende presentatrice die is gespecialiseerd in digitalisering en innovatie en scherpte combineert met een vrolijke noot.

Innovatie maakt het verschil. Niet over een jaar, niet volgende week, maar NU. Mis dit innovatieve accountancyevenement dus niet. Meld je vandaag nog aan voor het Event van NU 2019.

Meer informatie over het programma volgt. Houd ook de website in de gaten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *