Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Visma PinkWeb Team

Medewerkers

1 november 2022

20 jaar experimenteren en focus aanbrengen

20 jaar geleden: Pink Web Applications VOF werd officieel ingeschreven bij de KvK. Een terugblik op 20 jaar PinkWeb, de experimenten, de focus en de medewerkers.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

19 oktober 2022

Alle PinkWeb integraties op één centrale plek

Keuzevrijheid en ‘best of breed’. Dat is waar wij bij Visma | PinkWeb in geloven. Jij zou niet gedwongen moeten worden om bepaalde oplossingen wel of niet te gebruiken. Jij kiest wat bij jou, je organisatie en je klanten past. Integraties helpen je om tijd te besparen en om informatie op een veilige manier uit te wisselen en inmiddels staan er al meer dan 60 integraties voor je klaar.

Lees verder

Lees verder
PinkWeb Portaal App Promotiepakket

Nieuws

18 juli 2022

Breng je portaal app onder de aandacht met een eigen promotiepakket

Met de PinkWeb portaal app schakel je sneller met je klanten. Een document inzien, aanleveren of ondertekenen: het kan altijd en overal, gewoon via mobiel. Zo ben jij minder tijd kwijt aan wachten op acties van je klant en geef je hem het gevoel dat je 24/7 dichtbij bent. We bieden nu een uniek promotiepakket om jouw klanten te overtuigen van de app.

Lees verder

Lees verder
Visma PinkWeb doneert laptops via Jeugdeducatiefonds aan de Taalschool Utrecht

Nieuws

14 juli 2022

Laptops krijgen een tweede leven bij Taalschool Utrecht

Visma | PinkWeb doneerde recent 20 laptops aan de Taalschool Utrecht via het Jeugdeducatiefonds. De Taalschool Utrecht is dé basisschool voor jonge nieuwkomers in de stad Utrecht. Met de donatie van onze laptops kan de school onder andere de grote stroom van Oekraïense kinderen helpen in hun leerproces.

Lees verder

Lees verder
Printscreen nieuwe website Visma | PinkWeb

Nieuws

12 mei 2022

Nieuwe website voor Visma | PinkWeb

De tijd en ontwikkelingen staan niet stil: Visma | PinkWeb is hard aan het groeien en het werd dan ook hoog tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Zowel het uiterlijk van de website als verschillende functionaliteiten zijn op de schop gegaan. De nieuwe website is duidelijker, sneller, professioneler en makkelijker te navigeren.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

23 december 2021

PinkWeb strijdt met klanten tegen ontbossing

Er worden ieder jaar meer dan 2 miljard bomen gekapt voor papier, ondanks digitalisering. En dat terwijl bomen onmisbaar zijn voor al het leven op aarde. We leveren een belangrijke bijdrage aan verduurzaming met ons klantenportaal. Toch willen we een nog actievere stap zetten tegen ontbossing. We gaan bomen planten, samen met onze klanten.

Lees verder

Lees verder