Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

Printscreen nieuwe website Visma | PinkWeb

Nieuws

12 mei 2022

Nieuwe website voor Visma | PinkWeb

De tijd en ontwikkelingen staan niet stil: Visma | PinkWeb is hard aan het groeien en het werd dan ook hoog tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Zowel het uiterlijk van de website als verschillende functionaliteiten zijn op de schop gegaan. De nieuwe website is duidelijker, sneller, professioneler en makkelijker te navigeren.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

23 december 2021

PinkWeb strijdt met klanten tegen ontbossing

Er worden ieder jaar meer dan 2 miljard bomen gekapt voor papier, ondanks digitalisering. En dat terwijl bomen onmisbaar zijn voor al het leven op aarde. We leveren een belangrijke bijdrage aan verduurzaming met ons klantenportaal. Toch willen we een nog actievere stap zetten tegen ontbossing. We gaan bomen planten, samen met onze klanten.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

13 april 2021

PinkWeb wordt Visma | PinkWeb

PinkWeb gaat vanaf vandaag verder als Visma | PinkWeb. Een belangrijke stap waarmee we onze verbondenheid laten zien aan Visma en onze zusterbedrijven. Samen staan we sterker. Wel blijven we een onafhankelijk opererende organisatie. We bepalen zelf onze roadmap en de manier waarop we onze klanten bedienen en producten aanbieden.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

21 oktober 2020

De Visma Connected Experience voor accountants

PinkWeb leverde 18 jaar geleden als eerste op de markt een online klantenportaal voor accountants. We introduceerden hiermee een volledig nieuwe productcategorie. En hoewel de technologie zich sindsdien razendsnel heeft ontwikkeld, is ons doel nooit anders geworden: zorgen voor een effectieve samenwerking tussen accountants en ondernemers. Zodat zij meer dan klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

1 oktober 2020

PinkWeb doet mee aan European Cyber Security Month

European Cyber Security Month is vandaag begonnen. Deze jaarlijkse bewustwordingscampagne van de EU is gericht op vergroten van bewustzijn van cyberveiligheidsbedreigingen en bevorderen van cyberveiligheid. Belangrijk, vinden we bij PinkWeb. Daarom besteden we deze maand extra aandacht aan dit onderwerp.

Lees verder

Lees verder

Nieuws

11 juni 2020

PinkWeb en Auxilium bundelen de krachten

PinkWeb en Auxilium Adviesgroep slaan de handen ineen. PinkWeb is leverancier van Client Online, hét platform voor online samenwerking tussen accountants en cliënten. Auxilium Adviesgroep levert ondersteuning en expertise aan honderden MKB-accountants. PinkWeb en Auxilium willen kennis en software combineren om accountantskantoren nog beter te ondersteunen.

Lees verder

Lees verder