Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cybersecurity, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Bekijk onze kalender voor actuele evenementen

PinkWeb Product Update

Productnieuws

26 januari 2023

PinkWeb Product Update – Januari 2023

PinkWeb is continu in ontwikkeling. Of het nou gaat om een nieuwe integratie, een update in bestaande functionaliteit of ‘gewoon’ een bugfix: we nemen jou graag nog meer mee in wat we allemaal doen. In de PinkWeb Product Update vind je daarom iedere maand een selectie van mooie en belangrijke updates in onze oplossingen.

Lees verder

Lees verder
Zo stimuleer je cyberveiligheid binnen jouw accountantskantoor

Kennisbank

24 januari 2023

Zo stimuleer je cyberveiligheid binnen jouw accountantskantoor

Als accountantskantoor deel en verwerk je gevoelige informatie. Je wilt je bedrijfsprocessen daarom zo veilig mogelijk houden, maar in de praktijk voert gemak vaak de boventoon. Mensen schakelen tweefactorauthenticatie uit, kiezen voor makkelijk te onthouden wachtwoorden als ‘Welkom123’ en vragen een kopie van een paspoort nog steeds ‘even’ per mail op. Deze handelingen maken je accountantskantoor kwetsbaar voor cybercriminelen. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers de veiligheidsmaatregelen omarmen? In dit blog vertellen we meer over de noodzaak van cyberveiligheid en lees je hoe je veilig gedrag stimuleert op de werkvloer.

Lees verder

Lees verder
Verhoog de waarde van je data met PinkWeb en Silverfin

Productnieuws

11 januari 2023

Verhoog de waarde van je data met PinkWeb en Silverfin

Wist je dat het nu mogelijk is om vanuit PinkWeb met Silverfin te werken? Dankzij de nieuwe integratie kun je Silverfin rapportages snel en veilig delen met klanten in je vertrouwde online omgeving. Zo zijn we weer een stap dichterbij onze missie om alle handmatige stappen uit te faseren, waardoor je minder fouten riskeert en tijd en geld bespaart.

Lees verder

Lees verder
Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Kennisbank

27 december 2022

Zo gaan je mensen van jouw nieuwe software houden

Het implementeren van een nieuw softwarepakket verandert vaak de manier van werken in je organisatie, maar hoe overtuig je medewerkers van de noodzaak van een verandering? Het kan. Je kunt er zelfs voor zorgen dat iedereen van het systeem gaat houden. PinkWeb consultants Harold Vreeswijk en Mark Huys zijn opgeleid in verandermanagement en delen graag hun tips voor een succesvolle uitrol van nieuwe software.

Lees verder

Lees verder
Werken aan ambitie voor 2023

Productnieuws

20 december 2022

PinkWeb in 2023

Het jaar 2022 loopt alweer op z’n einde. Een jaar waarin PinkWeb snel verder is ontwikkeld, met een focus op integraties, gebruikerswensen en de digitale handtekening. Nu is het moment om ook vooruit te kijken: wat kun jij in 2023 verwachten van PinkWeb?

Lees verder

Lees verder

Medewerkers

15 december 2022

“Ik voel dat we meer een gemeenschap zijn dan een plek waar je ‘gewoon’ werkt” Marvin Jansen over werken bij Visma en PinkWeb

We zouden bij PinkWeb nergens zijn zonder onze slimme en gedreven werknemers. Daarom zetten we hen graag af en toe in de spotlights. Bijvoorbeeld in dit interview met onze salesmanager Marvin Jansen, waarin hij meer vertelt over zichzelf, zijn werk en (Visma |) PinkWeb als werkgever. Leer Marvin beter kennen in dit blog.

Lees verder

Lees verder