Kennis helpt je om te groeien en klaar te zijn voor de toekomst

Daarom willen we bij Visma | PinkWeb ook jouw partner zijn in kennis. De mensen in onze organisatie hebben veel ervaring en expertise en deze willen we met je delen. Of dat nou gaat over digitalisering, verandermanagement, cyber security, werkdruk of krapte op de arbeidsmarkt. Op deze pagina vind je informatie die jouw kantoor verder helpt.

Kennisbank

19 mei 2022

Ontwikkelingen in de accountancysector in 2022

Net als elke andere branche kent ook de accountancysector de nodige uitdagingen. De wet- en regelgeving neemt toe, er is krapte op de arbeidsmarkt en ICT-ontwikkelingen staan niet stil. Door de technologische veranderingen verschuift de rol van de accountant van boekhouder naar die van trusted advisor.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

15 maart 2022

PinkWeb ontwikkelt veilig met hulp van Visma Security Program

Cyber security is voor softwareontwikkelaars één van de belangrijkste speerpunten. Zeker wanneer gevoelige informatie wordt verwerkt. Bij PinkWeb doen we er alles aan om onze oplossingen zo veilig mogelijk te maken. In dit interview vertelt technisch directeur Gerbald van Ommeren wat development doet aan informatiebeveiliging én meer over het Visma Security Program.

Lees verder

Lees verder
Veilig samenwerken met Visma PinkWeb Now, Professional of Enterprise

Kennisbank

18 februari 2021

Bescherm je privacy ook online

We weten allemaal dat veel online diensten onze gegevens gebruiken. Maar weet jij waar precies? Hoe? En met welk doeleinde? Weinig mensen zijn echt op de hoogte van hoe hun informatie online wordt verzameld, gebruikt en gedeeld. Daarom vonden we het tijd om hier in een artikel aandacht aan te besteden.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

25 januari 2021

Consultancy bij PinkWeb: waarom goede onboarding belangrijk is

We horen vaak dat ‘mensen meekrijgen’ één van de grootste uitdagingen is bij het uitrollen van een portaal. Daarom hechten we veel waarde aan een uitgebreid onboarding traject. The star of the show? Ons kundige consultancy team, onder leiding van manager Guido van Lieshout. In dit interview vertelt hij over consultancy bij PinkWeb en waarom dit zo belangrijk is voor klanten.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

10 november 2020

Voorkom dat cybercriminelen jou geld ontfutselen

We hebben ‘m allemaal wel eens gehad: de e-mail waarin je gouden bergen worden beloofd, als je eerst even enkele honderden euro’s wilt voorschieten. Het verhaal is bekend, maar het plot wordt wordt steeds geavanceerder. Cybercriminelen verzinnen namelijk moeilijker te herkennen manieren om jou via het internet geld af te troggelen.

Lees verder

Lees verder

Kennisbank

5 november 2020

5 redenen waarom je als accountant niet meer zonder app kan

Veel accountants werken vandaag de dag wel online. Of het nou gaat om documenten digitaal delen of digitaliseren van boekhouding, jaarrekening en belastingaangifte. Het is anno 2020 niet per se nieuw. Hoe ben je dan als accountant nog wel vernieuwend? Met een app! In dit artikel lees je waarom je als accountant echt een app moet willen.

Lees verder

Lees verder