Single SignOn SalarOnline

Vanaf nu is er een nieuwe Single SignOn koppeling beschikbaar binnen Cliënt Online, het klantenportaal van PinkWeb. Single SignOn is nu ook mogelijk naar het salarispakket SalarOnline.

Eén keer inloggen op het Cliënt Online klantenportaal van de accountant is voldoende om direct toegang te krijgen tot andere online applicaties waarvoor de gebruiker is geautoriseerd. Het is met Single SignOn niet meer nodig om voor verschillende diensten naar andere websites te gaan en voor elk pakket een andere gebruikersnaam of wachtwoord te onthouden.
Met SalarOnline beschikt u over een online platform waarmee u tijd bespaart, klanten optimaal faciliteert en loongegevens veilig opslaat. Het platform bestaat uit drie modules – mutaties, digitale loonstroken en back-ups – die volledig met WinSalar zijn geïntegreerd. Met de mutatiemodule kunnen uw klanten salariswijzigingen online aanleveren, waarna WinSalar ze inleest. Bovendien genereert SalarOnline digitale loonstroken. Werknemers ontvangen automatisch bericht en kunnen hun salarisstroken altijd en overal inzien en uitdraaien. En dankzij de back-up module worden belangrijke gegevens veilig bewaard op gecertificeerde servers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *