CRM & dossier koppeling RADAR software

RADAR software en PinkWeb hebben een CRM-koppeling gerealiseerd, waarmee relaties en documenten direct vanuit RADAR in Cliënt Online kunnen worden geïmporteerd. De documenten komen automatisch in de juiste map van Dossier Online terecht, waar uw cliënt altijd gemakkelijk en snel toegang heeft tot een compleet en actueel dossier.

Binnen de software van RADAR staat de basis van uw relatiegegevens en documenten. In RADAR kunt u aangeven welke relaties beschikbaar dienen te zijn in het klantenportaal en welke documenten voor hen online zichtbaar moeten zijn. U beheert een groot deel van de content van het klantenportaal dan vanuit de software van RADAR.
Net als PinkWeb richt RADAR software zich geheel op de accountancybranche. Met de modules CRM (relatie-, dossierbeheer en workflow), Urenregistratie en Facturatie legt RADAR een stevig fundament onder uw kantoororganisatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *