Koppeling Dossier Online met Scan Sys

PinkWeb biedt in samenwerking met partner Scan Sys een oplossing in de accountancy sector voor het digitaal aanleveren en beschikbaar stellen van facturen en documenten.

Scan Sys is sinds enkele jaren marktleider op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking. In de accountancy sector is de geautomatiseerde verwerking van facturen een belangrijk hulpmiddel bij het besparen van kosten op het tijdrovende invoerwerk van door cliënten aangeleverde facturen en documenten. Met ImageCapture for Invoices wordt het handmatig verwerken van facturen en documenten volledig geautomatiseerd. Cliënten kunnen gescande facturen en administratiestukken eenvoudig uploaden naar het klantenportaal van hun administratiekantoor. Het kantoor kan op zijn beurt de verwerkte facturen en documenten op het portaal beschikbaar stellen aan de cliënt.

Over Scan Sys
Scan Sys ontwikkelt oplossingen voor het efficiënt, geautomatiseerd verwerken van diverse documentstromen. De software ImageCapture is een flexibele scanoplossing die het factuur- en documentverwerkingsproces op financiële administraties volledig digitaliseert. Kostbare tijd en archiefruimte wordt op deze manier bespaard. Met een kleine 700 implementaties heeft Scan Sys al enkele jaren een marktleidende positie op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking.

Voor meer informatie over Scan Sys

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *