Gratis Cliënt Online app nu ook voor iPad

PinkWeb lanceert een gratis iPad app voor alle kantoren met het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Alle accountants- en administratiekantoren kunnen hun cliënten hiermee mobiel nog beter en eenvoudiger bedienen. Voor ondernemers en particulieren is de app een waardevolle mobiele toevoeging aan het dienstenpakket van hun accountants- of administratiekantoor. Voor iPad is de lay-out volledig opnieuw uitgedacht en ontworpen.

PinkWeb breidt de mogelijkheden van de app voor het klantenportaal Cliënt Online continu uit. Vanaf nu is de app universeel en werkt deze op zowel iPhone, iPad als Android. De apps zijn gratis onder de naam Cliënt Online te downloaden. Accountants- en administratiekantoren kunnen er ook voor kiezen de app onder eigen naam en met een eigen app-icoon in de appstores te laten plaatsen.

In de app kunnen gebruikers hun online dossier inzien en wordt de mappenstructuur uit het portaal overgenomen, maar op handige iPad wijze aangeboden, volledig afgestemd op ‘touch’-bediening. Zowel PDF-, Word- als Excelbestanden kunnen direct in de app worden bekeken en geopend of opgeslagen in andere apps op het device.

Gebruikers kunnen direct in de app belastingaangiften, jaarstukken en rapportages bekijken en deze met een SMS-token accorderen (goed- of afkeuren). Hiervoor ontvangen ze een pushnotificatie als er document voor hen klaar staat. De documenten worden vervolgens automatisch naar de Belastingdienst, Kamers van Koophandel of de bank gestuurd. Ook is actuele informatie beschikbaar, afgestemd op het profiel van de gebruiker.

Natuurlijk kan de cliënt vanuit de app direct contact opnemen met zijn accountants- of administratiekantoor. Om te zien waar het kantoor precies ligt, zijn Google Maps en Google Streetview geïntegreerd. Zo kan een cliënt direct een route plannen naar de dichtstbijzijnde vestiging.

Klik hier voor meer informatie en downloaden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *