Koppeling MLE samenstel en Cliënt Online

Make Life Easier en PinkWeb introduceren een geïntegreerde koppeling voor de uitwisseling van SBR instance tussen MLE samenstel en het accountancy klantenportaal Cliënt Online. Een SBR instance kan gemakkelijk en volledig automatisch op het klantenportaal ter accordering worden aangeboden aan de cliënt.

Met de koppeling kan SBR instance automatisch worden ingestuurd op het Cliënt Online klantenportaal van de accountant. Daar vindt notificatie plaats van de cliënt en kan hij een digitale akkoordverklaring geven. Na goedkeuring wordt de SBR instance vanuit Cliënt Online aangeboden bij Digipoort.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *