Inloggen met vingerafdruk en scannen in nieuwe Cliënt Online app

De update van de Cliënt Online iOS app brengt veel nieuwe functionaliteit. Zo is het nu mogelijk om in te loggen met een vingerafdruk i.p.v. een PIN-code en kunnen gebruikers met de fotocamera documenten scannen en direct uploaden in het online dossier. Daarnaast zijn de apps geoptimaliseerd voor de grotere schermen van iPhone 6 en iPhone 6 Plus en is er een portretmodus, staande lay-out, voor iPad toegevoegd.

De Cliënt Online apps van PinkWeb worden door honderden accountantskantoren van groot tot klein en meer dan honderdduizend ondernemers gebruikt voor communicatie en informatie uitwisseling. De apps vormen de mobiele interface voor het webbased klantenportaal.

In de app kunnen ondernemers hun belastingaangiften en jaarrekeningen bekijken, goedkeuren met een elektronische handtekening en insturen naar de Belastingdienst of Kamers van Koophandel. Daarnaast is er geselecteerd nieuws beschikbaar, afgestemd op het profiel van de ondernemer en kunnen gebruikers documenten uitwisselen via het online dossier.

Voor het inloggen wordt gebruik gemaakt van TouchID, dat vanaf iOS8 ook is te gebruiken in apps die niet van Apple zelf zijn. De vingerafdruk wordt lokaal beveiligd opgeslagen op de iPhone of iPad en niet uitgewisseld met anderen. Het is één van de veiligste manieren om in te loggen.

Een gebruiker kan in Dossier Online een foto maken van een bestand, deze een eigen naam geven en vervolgens opslaan in PDF- of JPG-formaat. Er wordt een notificatie gestuurd naar degene voor wie het bestand is bestemd .

Meer informatie over de app is hier te vinden.

De app is hier te downloaden.

3 video’s:

Dossier Online
TouchID
Scannen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *