Koppeling Dapas Software en Cliënt Online

Dapas Software en PinkWeb introduceren een geïntegreerde koppeling voor de uitwisseling van gegevens en documenten tussen de Proces Monitor van Dapas software en het accountancy klantenportaal Cliënt Online.

 

Accorderen van aangiften
Met de geïntegreerde koppeling kunnen documenten nu ook via de Dapas Proces Monitor (DPM) naar Cliënt Online worden gestuurd i.p.v. rechtstreeks vanuit het bronpakket. Vanuit het klantenportaal vindt de notificatie plaats van de cliënt en kan deze een digitale akkoordverklaring geven. Na goedkeuring wordt het document indien van toepassing vanuit Cliënt Online aangeboden bij Digipoort. De status van het document (geplaatst, afgekeurd of geaccordeerd) wordt automatisch in de DPM bijgewerkt, zodat de volgende stap in het proces in werking gezet kan worden.

 

CRM & Dossierkoppeling
Relaties en documenten kunnen ook direct via de Dapas Proces Monitor in het online dossier van het portaal worden weergegeven. De documenten komen automatisch in de juiste map van Dossier Online terecht, waar uw cliënt altijd gemakkelijk en snel toegang heeft tot een compleet en actueel dossier.

Met  de Proces Monitor van Dapas Software heeft u een totaaloverzicht en oplossing in huis voor al uw werkprocessen die zijn vastgelegd in workflows. Met behulp van de door Dapas ontwikkelde workflows en interfaces communiceert alle software met elkaar.

 

Voor meer informatie over Dapas Software.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *